کد خبر:۳۶۹۵۱۱
مسئول بسیج دانشجویی گلستان:

بسیج با مدیریت جهادی استکبار جهانی را به زانو درآورده است/ ماحصل تفکر بسیجی تثبیت انقلاب اسلامی بود

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گلستان گفت: بسیج به عنوان مولفه اصلی قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی همواره توانسته با مدیریت جهادی استکبار جهانی را به زانو درآورد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان؛ علی لشکربلوکی، مسئول سازمان بسیج دانشجویی استان گلستان شب گذشته در جمع خبرنگاران این استان با بیان اینکه بسیج همواره در همه‌ عرصه‌های مختلف نظام نقشی اصلی بر عهده داشته است، گفت: در شکل گیری انقلاب شاید عنوان بسیج نبود؛ ولی این تفکر و اندیشه بسیجی بود که موجب پیروزی انقلاب ارزشمند اسلامی ایران شد.

 

وی در ادامه با بیان اینکه شاخص‌ترین و به عینه‌ترین نقش آفرینی بسیج در هشت سال دفاع مقدس بوده است، متذکر شد: ماحصل رشادت‌ها، جان فشانی‌ها و مدیریت جهادی بسیج، تثبیت انقلاب اسلامی بوده است.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گلستان بیان داشت: بسیج نه تنها در شکل گیری و تثبیت انقلاب بلکه در تداوم آن نیز همواره در متن انقلاب حضور داشته است.

 

لشکربلوکی با تأکید بر اینکه بسیج روح انقلاب اسلامی است، خاطرنشان کرد: بسیج در تمامی عرصه‌های فکری، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی و امنیتی حضور موثر و پیش برنده داشته و قطعا رشد مضاعف انقلاب تا کنون وابسته به مدیریت جهادی مدیران جهادگر بسیجی کشور بوده است.

 

وی بیان داشت: مدیران و سیاست گذاران بخش بزرگی از بدنه‌ کشور را افرادی با سبقه و تفکر بسیجی تشکیل داده‌اند که بسیاری از موفقیت‌های نظام اسلامی مرهون همت بسیجی همین مدیران است.

 

مسئول سازمان بسیج دانشجویی گلستان با بیان نقش بسیج در موفقیت‌های انقلاب اسلامی، بر تلاش بیشتر، مدیریت بهتر،  عزمی راسخ‌تر و تفکر بسیجی خالص‌تر جهت حفظ آرمان‌های امام و انقلاب تأکید کرد.

 

لشکربلوکی بسیج را مولفه اصلی قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی خواند و گفت: تفکر بسیجی بسیاری از مخاطرات و بحران‌های نظام را با موفقیت پشت سر گذاشته و در عرصه‌های مختلف به نحو احسن نقش آفرینی کرده و توانسته است با این اقتدار و مدیریت جهادی استکبار جهانی را به زانو درآورد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار