کد خبر:۳۷۰۵۰۱
پژوهشگر و مدرس حوزه و دانشگاه:

اگر نرخ باروری در ایران تغییر نکند به سرنوشت دایناسورها دچار خواهیم شد!/ رب و رزاقی پردوردگار را فراموش کردیم

پژوهشگر و مدرس حوزه و دانشگاه با بیان اینکه نرخ باروری در کشور به شدت کاهش پیدا کرده است، گفت: نسل ایرانیان در حال انقراض است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان، مهدیه خادم، پژوهشگر و مدرس حوزه و دانشگاه عصر روز گذشته در همایش روز بسیج دانشجویی با محوریت افزایش نسل به عنوان مطالبه‌ جدی مقام معظم رهبری در سالن شهید مطهری دانشگاه گلستان گفت: در اوایل انقلاب بنا به شرایط جنگ و وضعیت حاکم بحث کنترل جمعیت مطرح شد که افق این برنامه 20 ساله بود.

 

وی افزود: در این سیاستگذاری که از سال 68 شروع شد مقرر گردید که متوسط فرزندان خانواده‌های ایرانی از هفت فرزند به چهار فرزند تقلیل پیدا کند که ملت ایران پیرو این سیاست‌گذاری انقلاب همانند دیگر حماسه‌ها به این توصیه عمل کردند؛ به طوری که این کاهش جمعیت به شکل چشم گیری اتفاق افتاد تا جایی که این برنامه 20 ساله در عرض مدت چهار سال محقق شد.

خادم تصریح کرد: پس از تحقق این سیاست به تعبیر امام از آنجایی که دستگاه رصدکننده‌ای وجود نداشت همچنان این سیاست ماندگار شد به شکلی که دیگر این حماسه آفرینی تبدیل به حماسه سوزی شد و نرخ باروری در کشور به شدت کاهش پیدا کرد.

 

این استاد دانشگاه با بیان اینکه نرخ باروری در ایران با شیب تندی کاهش پیدا کرد، گفت: اگر به همین منوال اوضاع ادامه پیدا کند در سال 1480 جمعیت ایران به 32 میلیون نفر با اکثریت کهنسال خواهد رسید و در نهایت نسل ایرانیان مانند نسل دایناسورها منقرض خواهد شد.

 

 

وی در ادامه به سیاست‌های جمعیتی بین‌المللی اشاره کرد و بیان داشت: در زمان جنگ که ایران از هر لحاظی در مضیقه بود هیچ کشوری حتی حاضر نشد دارو و مواد ضروری به ایران صادر کند؛ اما در برنامه‌ریزی کنترل جمعیتی کشورهای غربی به شیوه شگفت انگیزی دلسوز شدند و مقادیر زیادی لوازم پیشگیری از بارداری به سمت کشور گسیل شد!

 

پژوهشگر و مدرس حوزه و دانشگاه در همین راستا تصریح کرد: در زلزله بم اولین محموله غربی که در کشور نشست لوازم پیشگیری از بارداری بود! و این اقدامات با این هزینه کلان از سوی غرب برای ایران جای تامل دارد.

 

خادم با بیان اینکه سیاست‌های جمعیتی در چند نهاد بین‌المللی اعم از سازمان بهداشت جهانی، سازمان تغذیه و کشاورزی بین‌المللی، بانک جهانی و صندوق بین‌المللی پول و برخی دیگر از دستگاه‌ها دنبال می‌شود، تصریح کرد: کشورهای غربی که سیاست کنترل جمعیت را تجربه کردند و با کمبود نیروی جوان مواجه شدند به سیاست‌های تشویقی جمعیت روی آوردند؛ در حالی که هنوز برای دگر کشورها بخصوص ایران در پی نهادینه ساختن کنترل جمعیت و کاهش نسل هستند.

 

وی تأکید کرد: در دنیا سه تا چهار روش پیشگیری از بارداری استفاده می شود در حالیکه در ایران بیش از 11 روش در حال انجام است که بسیاری از آن‌ها دارای عوارض شدید و حتی راه‌های منسوخ شده جهانی هستند.

 

پژوهشگر حوزه و دانشگاه در ادامه با ارائه آماری از نرخ باروری در جهان در سال 2010 خطرناکترین نرخ را مربوط به ایران دانست و بیان داشت: سیاست‌های تشویقی در غرب و سیاست‌های کنترلی در کشورهای مسلمان بیانگر یک تناقض قابل تأمل است، در کشور اشغالگر قدس با مساحت اندکی که دارد حداقل فرزندآوری برای هر زن هشت عدد با تشویق‌های بسیار در نظر گرفته شده؛ این در حالی است که در غزه و کشورهای مسلمان نسل‌کشی می‌کنند.

 

 

خادم در ادامه به ثروت خدادادی، فرهنگ غنی، فناوری برتر، توان نیروهای مسلح و جمعیت به عنوان عوامل اقتدار هر کشوری اشاره کرد و عامل جمعیت را مهم‌ترین عامل خواند و گفت: جمعیت در کشورهای مسلمان که از ثروت خدادادی بالایی نیز برخوردار هستند کشورهای استعمارگر غربی را نگران می‌کند؛ از این رو به دنبال عقیم سازی و نسل‌کشی در این کشورها هستند.

 

وی سه استراتژی تبدیل کشورهای پرجمعیت به کم جمعیت، فشار به سران کشورها به کمک مدیریت سیاسی و سازمان ملل به منظور رشد جمعیتی در غرب و کنتر در شرق و تغییر ارزش‌های جوامع در حال توسعه بویژه مسلمان را سه استراتژی استعمارگرانه غرب خواند و اظهار داشت: در کشور ما متأسفانه از سبک زندگی اسلامی دور شدیم.

 

این استاد دانشگاه با اشاره به آیه 32 سوره مبارکه نور، یکی از عوامل پولدار شدن را ازدواج دانست و عنوان داشت: همانگونه که خداوند فرموده یک راه رهایی از تنگدستی همان ازدواج است؛ اما این باورها در میان ما ضعیف شده است.

 

خادم با بیان اینکه معمولا خانواده‌ها به بهانه‌های اقتصادی و تربیتی از فرزندآوری سرباز می‌زنند، تاکید کرد: ما رزاقی خداوند را که جزو باورهای ماست را یادمان رفته ما مسئله برکت را یادمان رفته و با اینکه به زبان می‌گوییم "الحمد لله رب العالمین" اما باز هم رب و مربی بودن خداوند را یدمان رفته و از یاد برده‌ایم که پرورش دهنده اصلی خداوند است.

 

این استاد دانشگاه در پایان توصیه کرد: جوانان با تاسی به سبک زندگی اسلامی ازدواج کرده و فرزندآوری کنند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار