کد خبر:۳۶۷۹۳۶
مسئول نهاد رهبری در علوم پزشکی گلستان:

اولین خواسته تمام شهدا "پیروی از ولایت فقیه" است

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گلستان، گفت: اولین خواسته تمام شهدا از ما پیروی از ولایت مطلقه‌ فقیه است.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از گرگان، حجت‌الاسلام سیدرسول حسینی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گلستان شب گذشته در اولین سالگرد تشییع دو شهید گمنام این دانشگاه، گفت: شهدای گمنام دانشگاه مایه‌ افتخار، برکت و عزت ما هستند و ما باید سعی کنیم رهروی خوبی برای آنان باشیم.

 

وی با اشاره به ماه محرم و ایام عزاداری سید و سالار شهدای عالم، خاطرنشان کرد: پس از شهادت امام حسین (ع) اهل بیت و کاروان به ظار به اسارت رفته‌ ایشان واقعایت کربلا را به جامعه‌ی بشری عرضه کردند که اگر این بازماندگان نبودند دشمن یاد امام (ع) را هم دفن می‌کرد.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی گلستان تاکید کرد: اگر کربلا با آن مکتب والا به ما رسید به علت جانفشانی و روشنگری اهل بیت بود با پیروی به همین مطلب ما نیز اگر بخواهیم مکتب انقلاب اسلامی پابرجا بماند باید رهروی شهدا باشیم و به روشنگری راه آنان بپردازیم.

 

حجت‌الاسلام حسینی گفت: ما باید ببینیم خواسته شهدا چیست و به آن عمل کنیم تا در قیامت شرمنده‌ خون شهدا و جانبازی رزمندگان نباشیم؛ چرا که امینت و استقلال امروز ما مدیون خون و رشادت‌ها و از جان گذشتگی‌های آنان است.

 

وی با بیان اینکه خواسته‌ اول تمام شهدا پیروی از ولایت فقیه است، تصریح کرد: ما بازماندگان و وارثان انقلاب ارزشمند اسلامی باید پیرو خوبی برای ولایت فقیه باشیم تا عزت و سربلندی ایران به صورت روزافزون خودنمایی بکند.

 

لازم به ذکر است، این مراسم به همت بسیج دانشجویی دانشگاه برگزار شد.

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار