به گزارش خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار میشود.
گفتنی است، محورهای این همایش، ایمنی و امنیت غذایی، فراوردهها و فناوریهای نوین در صنعت غذا، مدیریت ضایعات، طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی، چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی،بازارهای هدف صادراتی و راهکارهای نفوذ و نقش سیاستهای حمایتی دولت است.
این همایش در تاریخ 29 و 30 بهمن 93 توسط گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار میشود.
پژوهشگران و علاقه مندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به تارنمای همایش به آدرس nodc.ir مراجعه نمایند.