آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۹۶۸۳

دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید در صنایع غذایی برگزار می‌شود

دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می‌شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه "خبرگزاری دانشجو"، دومین همایش ملی بهینه سازی زنجیره تولید، توزیع و مصرف در صنایع غذایی در دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می‌شود.


گفتنی است، محورهای این همایش، ایمنی و امنیت غذایی، فراورده‌ها و فناوریهای نوین در صنعت غذا،‌ مدیریت ضایعات،‌ طراحی کارخانجات مواد غذایی و بهینه سازی انرژی،  چالشها و راهکارهای تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی،‌بازارهای هدف صادراتی و راهکارهای نفوذ و نقش سیاستهای حمایتی دولت است.

 

این همایش در تاریخ 29 و 30 بهمن 93 توسط گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار می‌شود.

 

پژوهشگران و علاقه مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر  به تارنمای همایش به آدرس nodc.ir مراجعه نمایند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار