آخرین اخبار:
کد خبر:۳۹۰۷۸۵

همایش ملی صنایع غذایی در دانشگاه کشاورزی ساری برگزار شد

همایش ملی صنایع غذایی به مدت دو روز در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد.
همایش ملی صنایع غذایی در دانشگاه کشاورزی ساری برگزار شد

به گزارش «خبرگزاری دانشجو»، همایش ملی صنایع غذایی به مدت دو روز در دانشگاه کشاورزی و منابع طبیعی ساری برگزار شد.

 

 بهمنیار امروز در حاشیه برگزاری این همایش گفت: فرآوری‌ها، تولید، توزیع و مصرف مواد غذایی در این همایش مورد توجه و بحث قرار می‌گیرد.

 

وی با اشاره به اینکه در بحث صنایع غذایی یکی از مشکلاتی که داریم بحث فرآوری است، ادامه داد: این همایش، شناخت محققان و تولیدکنندگان را به سمت روش‌های نوین می‌برد.

 

رئیس دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری تصریح کرد: در حاشیه این همایش شرکت‌های غذایی حضور دارند و در بحث‌های علمی و فرآوری غذایی شرکت کردند.

 

وی از ارسال بیش از 200 مقاله به همایش صنایع غذایی مازندران خبر داد و گفت: مخاطبان اصلی این همایش محققان و دانشجویان فعال در این صنعت است.

 

بهمنیار در پایان با بیان اینکه در مازندران بسیاری از تولیدات بدون اینکه فرآورده شوند از استان خارج می‌شوند، گفت: این صنعت باید در استان فعال شود که نیازمند سرمایه‌گذاری است.

 

گفتنی است این همایش روز گذشته آغاز شد و تا عصر امروز 30 بهمن ماه ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار