به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، سید محمد حسینی صبح امروز در مراسم اختتامیه سومین همایش ملی "علوم و صنایغ غذایی"در سالن اجتماعات ساختمان جوانبخت دانشگاه آزاد قوچان، گفت: اگر نیازی نباشد رابطهای میان صنعت و دانشگاه برقرار نخواهد شد و صنعت همیشه دنبال استاد و محقق دانشگاهی میرود که بتواند مثمر ثمر بوده و نیازش را برطرف سازد.
وی با اشاره به این موضوع که مشکلات صنعت را دانشگاه میتواند رفع کند، افزود: یک دانشگاهی باید همیشه در صدد تشخیص مشکلات صنعت بوده و بجای انجام پروژههای تئوری آنها را بصورت عملی در بیاورد تا رابطه میان صنعت و دانشگاه بهبود یابد.
رئیس انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران تأکید کرد: پروژههای مورد نیاز صنعت میتواند توسط صنعتگران به دانشگاه پیشنهاد شده و موجب تأمین هزینههای مورد نیاز پژوهشگر و محقق دانشگاهی شود تا پس از به نتیجه رسیدن مورد استفاده صنعت قرار گیرد.
حسینی در ادامه با اشاره به برگزاری یک کارگاه آموزشی فکر سالم، تغذیه صحیح و زندگی شاد، بیان داشت: سازمان بهداشت جهانی حمله قلبی، حمله مغزی، دیابت و سرطان را چهار مرض عمده دنیا برشمرده که 70 درصد آن ناشی از ترس و تنها 30 درصد مبتلایان از غذا و ورزش دچار شدهاند.
وی تصریح کرد: عصبانیت موجب بروز 50 نوع مرض از جمله معده درد، سردرد، اسهال، زخم معده، درد پشت، ضعف اعصاب، ضعیفشدن دستگاه ایمنی میشود؛ در نتیجه انسان باید برای نداشتن استرس ابتدا از خودش شروع کند.
رئیس انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران با اشاره به این موضوع که 22 کنگره ملی برای صنعت غذا در کشور تشکیل شده است، تصریح کرد: در گذشته زمانی که برگزاری کنگره ملی صنایع غذایی از دانشگاه امیرکبیر کلید خورد برای کنگره بعدی و بقیه کنگرهها کسی طالب برگزاری نبود.
حسینی با اشاره به این موضوع که در حال حاضر برگزاری این کنگرهها در میان دانشگاهها جا افتاده و طالبان زیادی پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: دانشگاه آزاد قوچان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه تبریز و مرکز تحقیقاتی در مشهد خواستار برگزاری این کنگره هستند که برخی دیگر از متقاضیان نیز رد شدهاند.
وی با اشاره به برگزاری موفقیتآمیز سه همایش ملی علوم و صنایع غذایی در دانشگاه آزاد قوچان، تأکید کرد: این واحد دانشگاهی از نظر برنامهریزی و مقالات در همایشها به خوبی درخشیده و پتانسیل برگزاری بیست و سومین کنگره ملی صنایع غذایی را دارد.
رئیس انجمن متخصصین صنایع غذایی ایران خاطرنشان کرد: دبیر انجمن صنایع غذایی ایران گزارش خوبی از این همایش ملی ارائه دادند و ارزیابانی نیز در سه مکان متقاضی دیگر حضور پیدا کردهاند که در جلسهای با حضور هیات مدیره انجمن و نمایندگان این دانشگاهها مکان برگزاری بیست و سومین کنگره ملی صنایع غذایی مشخص خواهد شد.