کد خبر:۳۶۹۹۴۶
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد قوچان:

ریشه‌یابی دقیقی در مغفول‌ماندن رابطه صنعت و دانشگاه صورت بگیرد

عضو هیات علمی دانشگاه آزاد قوچان گفت: مکانیزم‌ها، سیاست‌ها و عوامل غیر فنی در موضوع رابطه دانشگاه و صنعت با یکدیگر یک بحث تکراری و خسته کننده است بلکه باید ریشه‌یابی دقیقی در مغفول‌ماندن رابطه صنعت و دانشگاه صورت بگیرد.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از مشهد، حسین علیزاده گلستانی صبح امروز در نشست سه جانبه صنعت، دولت و دانشگاه به منظور بررسی موانع و راهکارهای انجام پروژه‌های کاربردی مورد نیاز صنعت در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد قوچان، گفت: گفتگوی امروز بین دو مجموعه‌ای برگزار شده که قربانی سیاست‌هایی هستند که در جای دیگر مطرح و تصمیم‌گیری می‌شود.


وی افزود: مکانیزم‌ها، سیاست‌ها و عوامل غیر فنی در موضوع رابطه دانشگاه و صنعت با یکدیگر یک بحث تکراری و خسته کننده است؛ باید ریشه‌یابی دقیقی در مغفول‌ماندن رابطه صنعت و دانشگاه صورت بگیرد.


عضو هیات علمی دانشگاه آزاد قوچان با بیان این موضوع که در صنعت انگیزه‌هایی برای رفع مشکلات توسط دانشگاه وجود ندارد، تصریح کرد: دانشگاه در این فکر به سر برده که صنعت هیچگاه وارد کار نشده و نیازی به تحقیق و توسعه ندارد و در صنعت نیز پروژه‌ای که طبق تعریف R&D باشد، نبوده در نتیجه نیازی به دانشگاه نیست.

 

علیزاده تأکید کرد: یک کارشناس خبره و معتقد باید به اصول شناخت داشته باشد و آنها را بیان کند تا مسئولین در رده‌های بالا دچار تصمیم‌گیری غلط نشوند؛ زیرا اکثر کارشناسی‌های بی‌پایه در کشور به علت تصمیم‌گیری‌های غلط به شمار می‌آید.


وی دانشگاه را مبنای تولید دانست و تصریح کرد: یک فرآیند پژوهشی دیر بازده بوده و باید برای جواب دادن کمی حوصله داشت؛ اما صنعت برای این دیربازدهی حوصله به خرج نمی‌دهد.


عضو هیات علمی دانشگاه آزاد قوچان با اشاره به ساخت چند پایلوت آزمایشگاهی توسط دانشجویان دانشگاه آزاد قوچان و درخواست حمایت صنعتی و تشویق این افراد، گفت: در این واحد دانشگاهی به سبب حمایت مسئولین و سیاست‌ها امکانات آزمایشگاهی خوبی به راه افتاده؛ اما فوق کارهای آزمایشگاهی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار