به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از اصفهان، علی شریفزاده، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا و رئیس همایش ملی صنایع غذایی گفت: همایش ملی صنایع غذائی با هدف معرفی فنآوریهای نوین در فرآوری، بسته بندی، نحوه نگهداری مواد غذائی و ارتقاء سطح دانش و آگاهی دانشجویان گروههای آموزشی صنایع غذائی برگزار میشود.
وی افزود: این همایش با همت اعضای هیات علمی رشتههای مهندسی علوم و صنایع غذائی، مهندسی مواد و طراحی صنایع غذائی و با حمایت حوزه معاونت پژوهش دانشگاه آزاد واحد شهرضا در 15 و 16 بهمن ماه در این دانشگاه برگزار میشود.
رئیس دانشگاه آزاد شهرضا با یادآوری این موضوع که در کنار این همایش دو روزه کارگاهها و نمایشگاههای مرتبط با صنایع غذائی نیز ارائه میشود، خاطرنشان کرد: روشهای نوین در تولید، فرآوری و بستهبندی مواد غذایی – نانو تکنولوژی – زیست فنآوری – کاهش ضایعات و بهینهسازی - قوانین و استاندارها – غذاهای فرا سودمند- شبکههای عصبی و پردازش تصویر از محورهای این همایش ملی هستند که مقالات برگزیده آن در روز برگزاری همایش ارائه میشود.
شریف زاده حمایت کنندگان این همایش ملی را اداره کل استاندارد استان اصفهان – سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان- مرکز تحقیقات و منابع طبیعی استان اصفهان و سازمان جهاد کشاورزی شهرستان شهرضا معرفی کرد.
لازم به ذکر است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا در حال حاضر دارای دو رشته مهندسی کشاورزی شاخه علوم و صنایع غذائی و مهندسی مواد و طراحی صنایع غذایی در مقطع کارشناسی و یک رشته کاردانی فنی صنایع غذایی و رشته مهندسی شیمی –صنایع غذائی در مقطع کارشناسی ارشد است.