رئیس دانشگاه آزاد شهرضا گفت: «توانایی برقرای ارتباط با دانشجو» و «گروه مخاطبان گسترده» نشریه دانشجویی «اتفاق» دو نقطه قوت بسیار مهم برای این نشریه به شمار میرود.
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از اصفهان، علی شریف زاده روز گذشته در دیدار با اعضای هیئت تحریریه نشریه مستقل دانشجویی «اتفاق» دانشگاه آزاد شهرضا، با بیان اینکه انتقاد، لازمه رشد و پیشرفت هر سیستم و مجموعه ای است، تصریح کرد: «توانایی برقرای ارتباط با دانشجو» و «گروه مخاطبان گسترده» این نشریه که دانشجو و غیر دانشجو را در فضای فیزیکی و مجازی در برگرفته، دو نقطه قوت بسیار مهم برای این نشریه است.
وی با تاکید بر اینکه نباید تحت هیچ عنوان روحیه یاس و دلسردی به بدنه دانشجویان تزریق شود، افزود: باید تلاش کرد تا دانشجو با مشکلات واقعی خود آشنا شود.
رئیس دانشگاه آزاد شهرضا بیان داشت: باید تمام تلاش خود را به کار گیریم تا دانشجو را با افق کاری آینده رشته خود آشنا کرده و به دانشگاه در آموزش مهارت و ارائه ایده برای دوران پس از فراغت از تحصیل دانشجویان کمک کنیم.
علی شریف زاده با بیان اینکه مسئولان دانشگاه ملزم اند تا به مسائل مطرح شده در این نشریه پاسخ منطقی دهند، تصریح کرد: باید نقایص جدی سیستم دانشگاه و مطالبات حقیقی دانشجویان را به مسئولان دانشگاه گوشزد کرد و پاسخ صحیح و منطقی از آنان خواست.
احسان طاهری حاجی وند، مدیر مسئول نشریه دانشجویی «اتفاق» نیز در بخشی از این مراسم، با ارائه گزارشی از سیر پیشرفت و تحولات مختلف اعمال شده در این نشریه گفت: نشریه دانشجویی «اتفاق» امروز در جایگاه ویژه و متفاوت تری از آن چه که در سطح دانشگاه های مختلف کشور «نشریه دانشجویی» خوانده می شود، قرار گرفته است.
وی افزود: البته خانواده بزرگ و صمیمی «اتفاق» پس از احساس تکلیف در این حوزه، خود خواسته است که متفاوت باشد و تاوان به دست آوردن این تفاوت نیز ارائه مدلی جدید از یک رسانه دانشجویی در خور شان و در طراز نظام جمهوری اسلامی ایران با تمام سختی ها و دشواری های آن خواهد بود.
مدیر مسئول نشریه دانشجویی «اتفاق» تصریح کرد: ارتقای سطح کیفی و دستیابی به استانداردهای حرفه ای یک نشریه دانشجویی، یکی از مهم ترین بایسته هایی است که نشریه دانشجویی «اتفاق» باید در مدت رسالت پیش روی خود، با تمسک به آن، به تولید و عرضه محتوای با کیفیت بپردازد.
حاجی وند ادامه داد: دانش و حرفه خبرنگاری و پیام آوری علی رغم پیشینه تاریخی مختصری که برای آن ذکر می کنند، از ابتدای خلقت انسان وجود داشته و اساسا از همین رو بوده است که در تمام زبان های زنده دنیا پیامبران مکرم الهی را با واژه هایی همچون نبی(خبررسان) و پیامبر یاد کرده اند.
وی افزود: خداوند در طول تاریخ، رسالت ابلاغ پیام ها و رساندن آنها به مردم را به هر کسی واگذار نکرده و از میان میلیاردها انسان که از ابتدای خلقت بشر به دنیا آمده اند، تنها به 124 هزار پیامبر و 12 امام اعتماد کرده است و این خود گواهی بر قداست و اهمیت شان و جایگاه دست اندرکاران این حوزه است.
مدیر مسئول نشریه دانشجویی «اتفاق» با اشاره به اینکه طلب علم و کسب دانش مورد نیاز جامعه اسلامی، از دیدگاه اسلام، بر هر مرد و زن مسلمانی فریضه است، تصریح کرد: با توسعه ارتباطات و اهمیت اطلاع رسانی در جامعه اسلامی ما، کسب دانش خبرنگاری و روزنامه نگاری اسلامی قطعا به عنوان یکی از فرائض کفایی برای هر یک از ما به شمار می رود.
حاجی وند گفت: باید بپذیریم در زمانه ای زندگی می کنیم که آیین الهی ما، بیش از نیاز به هر اقدام کوچک و بزرگ فرهنگی، نیازمند برخورداری از رسانه های قدرتمند اسلامی است و برآوردن چنین احتیاجی در «دانشگاه» بر عهده ما گذاشته شده است.
وی خاطرنشان کرد: دستیابی به اهداف و آرمان های بلندی که می شود برای یک رسانه اسلامی، ایرانی ترسیم کرد، با سخنرانی، شعار و حرف های ژورنالیستی محقق نمی شود؛ چراکه سنت خداوند این است که برای دستیابی به یک هدف زمینه های لازم آن تحصیل شود.