کد خبر:۳۸۹۵۱۵

۶ مرکز رشد و تحقیقات در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی گفت: مجوز ایجاد شش مرکز رشد و تحقیقات در واحدهای این استان اخذ شده و مراحل راه‌اندازی آنها در دست اقدام است.
۶ مرکز رشد و تحقیقات در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه«خبرگزاری دانشجو»، دکتر حسنعلی زمانی در تشریح طرح‌های اقتصادی دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری اقتصادی واحدها و مراکز دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی گفت: مراکز تحقیقاتی بیولوژی کاربردی تکوین جانوری، پزشکی (زکریا) و مهندسی پزشکی در واحد مشهد راه‌اندازی شده و مراکز تحقیقاتی«گل و گیاه» در واحد تربت حیدریه، «گیاهان دارویی» و«متالورژی و خوردگی فلزات» در واحد نیشابور در دست اقدام است.

 

زمانی مراکز رشد راه‌اندازی شده در دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی را مرکز رشد تجهیزات و فناوری‌های سلامت واحد مشهد و مهندسی شیمی و انرژی واحد قوچان نام برد و گفت: سه مرکز رشد تولید و فرآوری محصولات کشاورزی در واحد سبزوار، علوم پزشکی- سلامت در واحد قوچان و واحدهای فناور نرم، مجازی، فکری و هوشمند در واحد نیشابور در دست اقدام بوده که مجوزهای مربوط هم اخذ شده است.

 

معاون هماهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان خراسان رضوی درخصوص راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان گفت: شرکت‌های«صنایع غذایی سحر سلامت» و «سبز اکسیر بیهق» در واحد سبزوار راه‌اندازی شده و برنامه‌ریزی‌های لازم برای راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان «فیزیک کاربردی» واحد سبزوار، «داده کاوان آساک» واحد قوچان(عدم موافقت شورای اقتصاد و سرمایه گذاری استان با مشارکت واحد) «پیشگامان سبز فناور زیلان» واحد قوچان و مشارکت در تاسیس شرکت«کهن یاران ابزار نوین» (کیان) واحد تربت حیدریه انجام شده است.

 

وی افزود: همچنین برنامه‌ریزی‌های لازم برای راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان «فیزیک کاربردی» واحد سبزوار،«پیشگامان سبز فناور زیلان» واحد قوچان و مشارکت در تاسیس شرکت«کهن یاران ابزار نوین» (کیان) واحد تربت حیدریه انجام شده است.

 

زمانی درباره مشارکت استان در طرح‌های اقتصادی دانش‌بنیان و مراحل مختلف آنها بیان داشت: طرح‌های اقتصادی دانش‌بنیان اجرا شده یک مورد در واحد مشهد، تایید شده سه مورد در واحدهای کاشمر، مشهد و نیشابور، در دست بررسی دو مورد در واحدهای بردسکن و سبزوار، در حال رفع نقص هشت مورد در واحدهای تربت حیدریه، سبزوار، قوچان، کاشمر و گناباد و طرح‌های اقتصادی دانش‌بنیان تایید نشده سه مورد در واحدهای بردسکن، قوچان و کاشمر هستند.

 

۲۲۶رشته برای تصویب به سازمان مرکزی ارسال شده است

 

زمانی با توجه به تصویب رشته در این استان اظهار کرد: بر اساس آخرین داده ها درباره تصویب رشته ها در پرتال سامانه هوشمند توسعه آموزش عالی، تاکنون ۲۲۶ رشته شامل ۳۹ رشته کارشناسی، ۱۴۶رشته کارشناسی ارشد و ۴۱ رشته دکترای تخصصی در کمیته گسترش استان مطرح و برای اتخاذ تصمیم به سازمان مرکزی ارسال شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار