آخرین اخبار:
کد خبر:۳۶۹۷۶۸
آیت‌الله جوادی‌آملی:

"زیاده‌خواهی و دیوانگی ۱ +۵" مذاکره‌کنندگان ما را سرگردان کرده‌ است

استاد برجسته حوزه و دانشگاه با اشاره به مذاکرات 1+5 از زیاده خواهی دشمنان انتقاد کرد و گفت: چند ماه است که عزیزان ما را به علت زیاده خواهی، سرگردان کرده اند که نشان از دیوانگی آنهاست.

به گزارش گروه فرهنگی "خبرگزاری دانشجو"؛ آیت‌الله جوادی آملی ظهر امروز در دیدار با علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه هنرمندان، انسان های شریفی هستند که خداوند به آنها بهترین نعمت ها را داده است، اظهار داشت: هنرمندان از این نعمت های الهی به بهترین شکل در راه دین استفاده کنند.

 

وی با تاکید براین که حوزه باید از هنر بهره برداری کند، ابراز داشت: هنرمندان باید بدانند که هنر با دین زیبا و قابل تجلی می شود.

 

معظم له با بیان این که خداوند آهنگ، خط و جمال را به هرکسی نمی دهد، خاطرنشان ساخت: برخی فکر می کنند مرگ پایان راه است؛ در حالی که باید توجه داشت که انسان است که مرگ را می میراند و این مسئله بعد از ظهور اسلام مطرح شده است؛ چراکه تا پیش از آن فکر می کردند انسان می میرد.

 

این مفسر قرآن کریم با تأکید بر این که استفاده از آهنگ و صدای خوش در راه غیر دین، خودزنی است تصریح کرد: اسلام است که هنر و شعرهای عرفانی را  زنده کرد؛ آیا حیف نیست هنر و صدای هنرمندان برای غیر دین استفاده شود؟

 

آیت الله جوادی آملی با اشاره به برخی بهانه گیری هایی که در کشور وجود دارد، بیان داشت: مشکل از بابک زنجانی ها و اختلاس ها است؛ و الا اکثریت مردم ما میانه رو و معتدل هستند و این بهانه گیران، ضعیف الایمان می باشند.

 

وی «هنر» را بهترین نعمت خداوند دانسته و افزود: هنر باید با تداعی دین در آن به جامعه عرضه شود.

 

معظم له با تأکید بر اینکه اسلام و پرچم یا زهرا(س) موجب شد تا انقلاب حفظ شود، اظهار داشت: در روز 28 مرداد 1332 شعارهای مرگ بر شاه مردم در 4 ساعت تغییر کرد و به جاوید شاه تبدیل شد.

 

این مفسر قرآن کریم ابراز داشت: امام راحل(ره) با مطرح کردن نام اسلام، شعار مرگ بر شاه را با فریاد اسلام مطرح کرد و مردم برای آن شهید شدند و این شعار تا پیروزی انقلاب پابرجا ماند.

 

حضرت آیت الله جوادی افزودند: پرچم سه رنگ ایران عزیز است؛ اما نمی تواند خودش را حفظ کند و این پرچم «یا زهرا(س)» و «یا حسین(ع)» است که اسلام را حفظ کرده است.

 

وی خاطرنشان کرد: در جبهه های حق علیه باطل، شعارهای «کربلا، کربلا» و «یاحسین، یاحسین» پیروزی انقلاب اسلامی را تضمین کرد.

 

معظم له با بیان اینکه کیان و انسانیت ما «یا زهرا» و «یا حسین» است تصریح کرد: هنرمندان باید از این شعارها در هنر خود استفاده کنند.

 

این مفسر قرآن کریم با بیان این که ما چه بخواهیم و نخواهیم، مجذوب هنر هستیم، اظهار داشت: جوانان از هنرمندان الگوگیری می کنند؛ پس باید آنها هنر را با دین به جامعه عرضه کنند.

 

وی با بیان اینکه شعار و نصیحت جذابیتی ندارد، افزود: ایثار مادران شهدا برای تمام نسل‌ها جذابیت و همه را منقلب می کند؛ چراکه عملی است نه شعاری.

 

حضرت آیت الله جوادی آملی در پایان با اشاره به مذاکرات 1+5 از زیاده خواهی دشمنان انتقاد کرد و اظهار داشت: چند ماه است که عزیزان ما را به علت زیاده خواهی، سرگردان کرده اند که نشان از دیوانگی آنها است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی طهماسب پور
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۱۱
خوب اگر مذاکره کننده های ما عاقل هستند چرا اینقدر خودشون رو مشتاق انها نشون میدید تمام توان وزارت خارجه درگیر مذاکره است پس بقیه جهان چی
1
0
يحيي
Iran (Islamic Republic of)
۲۹ آبان ۱۳۹۳ - ۲۱:۳۳
با سلام. آيا آدم عاقل وقتي كه ديد طرف مقابلش ديوانه است بهتر نيست دست از تعامل با او برداشته و خود را از سرگرداني و حيرت نجات دهد و از شر آن ديوانه به خدا پناه آورد؟
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار