به گزارش خبرنگار مقاومت وپایداری"خبرگزاری دانشجو"؛ سهراب صلاحی رئیس سازمان بسیج اساتید با اعلام این خبر افزود: این دوره ها در گام اول در قالب سه دوره در سه استان کشور طی ماه های آذر و دی سالجاری برگزار می شود.
وی با بیان اینکه پیگیری و اجرای منویات و دغدغه های مقام معظم رهبری در جهت نگارش پیوست نگاری فرهنگی برای تمامی پروژه ها و طرح های ملی مهم ترین هدف از طراحی این دوره ها از سوی سازمان بسیج اساتیدکشور است اضافه کرد: موضوع پیوست نگاری فرهنگی برغم اهمیت و کارکردهای مهم آن در حال حاضر موضوعی مهجور است، از این رو، به دلیل اهمیت و حساسیت آن جزو طرح ها و رویکردهای سازمان بسیج اساتید تعریف شده است.
رئیس سازمان بسیج اساتید کشور افزود: بدون شک، برگزاری دوره های تخصصی پیوست نگاری فرهنگی باعث آشنایی عمیق تر اساتید با ضرورت ها و الزامات پیوست نگاری فرهنگی و ارتقای سطح توانمندی های اساتید در این حوزه ها می شود.
وی با اشاره به اقدامات این سازمان در ساماندهی و تربیت نیروهای انسانی در خصوص پیوستنگاری فرهنگی، گفتمانسازی پیوست فرهنگی را از اولویتهای کاری این سازمان عنوان کرد و خاطر نشان ساخت: مطالبه بر زمین مانده مقام معظم رهبری نسبت به اینکه همراه با هر طرح کلان ملی باید یک پیوست فرهنگی نیز وجود داشته باشد، باعث شد بسیج اساتید موضوع پیوستنگاری فرهنگی را در مجموعه اولویت هایش ببیند.
وی افزود: کشور ما یک کشور دینی و انقلاب ما نیز یک انقلاب دینی است به همین خاطر روح حاکم بر انقلاب، جامعه و سیاستهای کلان باید دینی باشد.
صلاحی تصریح کرد: با توجه به حضور گسترده اساتید بسیجی و ارزشی در دانشگاههای کشور که بخش عمده آن ها تحت پوشش بسیج اساتید هستند بر آن شدیم تا برای تحقق مطالبه رهبری، تربیت مربیان و نیروهای متخصص و شناخت عمیق تر و وسیع تر اساتید دوره های عمومی و تخصصی پیوستنگاری فرهنگی را در سطح کشور و در استان های مختلف طراحی و برگزار نماییم.
وی؛ گفتمان سازی در زمینه پیوستنگاری فرهنگی یک ضرورت عنوان کرد و اضافه کرد: باید هر طرح و اقدامی در کشور چه در مقیاس ملی و چه در مقیاس استانی با یک حرکت و نگاه فرهنگی همراه شود که اگر به درستی انجام گردد اثرات و کارکردهای مثبت فرهنگی خود را به جا خواهد گذاشت.