کد خبر:۴۰۱۳۵۸

کارگاه پیوست نگاری فرهنگی در ایلام برگزار می‌‌شود

مسئول بسیج اساتید استان ایلام از برگزاری کارگاه پیوست نگاری فرهنگی برای اساتید دانشگاه‌های ایلام از ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت ماه خبر داد.

احمد اورنگ، مسئول بسیج اساتید ایلام در گفتگو با خبرنگار « خبرگزاری دانشجو در ایلام»، پیوست نگاری فرهنگی را یکی از ضروریات بر زمین مانده و مورد تاکید مقام معظم رهبری دانست و تصریح کرد: در بیشتر نقاط دنیا هر طرح و پروژه‌ای که اجرا می شود معمولا تاثیرات آن بر روی جامعه و مردم مورد مطالعه قرار می گیرد، در این جوامع سعی می شود در قالب پیوست فرهنگی از طرح ریزی پروژه هایی که آثار و پیامدهای منفی دارند، جلوگیری شود.

 

وی لزوم اجرای پیوست های فرهنگی اسلامی در جوامع مسلمان به ویژه جمهوری اسلامی ایران را بسیار مهم اعلام کرد و افزود: امید است که بتوان با تاسی به روش های مدیریتی، اجرایی و تصمیم گیری و با در نظر گرفتن ارزش های دینی، ملی و انقلابی طرح های مهم به ویژه پروژه های عمرانی حاوی ارزش های فرهنگ اسلامی در جامعه را جاری و ساری کرد.


مسئول بسیج اساتید ایلام ادامه داد: در این زمینه لازم است که نقشه‌های مهندسی کشور و هویت اسلامی- ایرانی در ابعاد اخلاق، عدالت، کرامت انسانی، تعلیم، تربیت و سبک زندگی در قالب شیوه ای نوین در فعالیت ها و طرح های مهم و کلان در نظر گرفته شوند.

 

اورنگ به برپایی کارگاه های پیوست نگاری فرهنگی توسط سازمان بسیج اساتید در راستای نیل به فرمایشات و مطالبات رهبر انقلاب اسلامی اشاره کرد و ابراز داشت: در این راستا، سازمان بسیج اساتید به برپایی کارگاه سه روزه‌ی پیوست نگاری فرهنگی از تاریخ ۱۹ تا ۲۱ اردیبهشت با حضور ۱۵۰ نفر از اساتید و مدرسین دانشگاه‌های استان مبادرت خواهد ورزید.


وی اساتید این دوره را دکتر بنیانیان، متولی کار پیوست نگاری فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و دکتر صلاحی، رئیس سازمان بسیج اساتید عنوان کرد و گفت: به شرکت کنندگان در این کارگاه، مدرک اعطا خواهد شد؛ همچنین اساتید برتر و توانمند به دوره های تخصصی پیوست نگاری فرهنگی کشور اعزام می شوند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار