به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرم آباد، نامداری، معاون پژوهشی دانشگاه لرستان امروز در جلسه پرسش و پاسخ با دانشجویان دانشگاه لرستان که با حضور سایر معاونان این دانشگاه برگزار شد، بیان داشت: 80 درصد از دانشجویان دانشگاه لرستان ظرفیت اینترنت را در وایبر صرف میکنند؛ حال سوال ما این است که آیا وایبر یک استفاده معمول دانشگاهی است یا خیر؟
وی با بیان اینکه بنا بر بررسی که شب گذشته از خوابگاه فاطمیه دانشگاه لرستان با 918 نفر ظرفیت صورت گرفته است، در این خوابگاه 1117 دستگاه آنلاین بودهاند، افزود: 489 نفر از کاربران در این خوابگاه از طریق گوشیهای اندروید به اینترنت متصل شده بودند؛ این در حالی است که به طور همزمان لپتابهای آنها نیز به اینترنت متصل بوده است.
معاون پژوهشی دانشگاه لرستان گفت: در همین بررسی که در خوابگاه ولی عصر (عج) 1 با ظرفیت چهار وایبر 34 نفر صورت گرفت، 541 دستگاه آنلاین بوده که 236 اتصال از طریق گوشیهای اندروید بوده است.
نامداری با بیان اینکه با این شرایط یا باید استفاده از وایبر را در خوابگاهها حذف کنیم و یا اینکه بستر اینترنتی خوابگاهها را بهبود ببخشیم، افزود: 40 میلیون تومان برای بهبود بستر اینترنت در خوابگاههای دانشگاه لرستان تزریق شده است که ظرف یک ماه آینده این بستر بهبود می یابد.
وی استفاده از تلفنهای هوشمند را موجب جهش بهرهبرداری از اینترنت در دانشگاه لرستان دانست و تصریح کرد: دانشجویانی هستند که وای فای خود را روشن میکنند بیآنکه از اینترنت استفاده کنند و همین دلیل باعث میشود که یکی از IP های دانشگاه را اشغال کنند.
معاون پژوهشی دانشگاه لرستان گفت: دانشگاه فردوسی مشهد بزرگترینIT را با 26 نیرو در اختیار دارد؛ اما به دانشجویان مقطع کارشناسی این دانشگاه از خدمات اینترنت بیبهره هستند؛ اما این امکان برای دانشجویان کارشناسی دانشگاه لرستان وجود دارد.