به گزارش حوزه احزاب «خبرگزاری دانشجو»، محمدنبی حبیبی که در پایان نشست ویژه دبیران حزب موتلفه اسلامی سخن میگفت افزود: دولت محترم یکسال است بر اساس توافق ژنو همه گامهای اعتماد سازی را برداشته است اما نتیجه مذاکرات را که دریافت نموده این است که «هرگز به غرب و به ویژه آمریکا اعتماد نکنید».
حبیبی ادامه داد: این پاسخ را دولت به خوبی باید دریافت کند و متناسب با آن دیپلماسی خارجی جمهوری اسلامی در باب هستهای را مدیریت کند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی با تشکر از تلاشهای تیم مذاکره کننده بیان داشت: ملت ما به فرزندان انقلابی خود در مذاکرات هستهای اعتماد دارد. آنها به خوبی در این یکسال ثابت کردند که غرب جز زیاده خواهی کاری نکرده است. آمریکا در این مدت نه تنها گامی در تعلیق یا لغو تحریمها برنداشته بلکه بر حجم آنها افزوده است. بنابر این مذاکرات در صورتی مفید است که امکان توافق و تمکین به حقوق حقه ملت ایران میسر گردد، از این رو لحن دولت باید در ادامه مذاکرات تغییر کند.
وی در ادامه با اشاره به مصاحبه رئیس جمهور در مورد توافق هستهای اظهار داشت: مردم انتظار دارند دولت به سوالات آنها درباره اساس مذاکرات و این یکسال مذاکره توضیحات لازم را بدهد تا مردم در حمایت خود از رئیس جمهور خویش بتوانند با آگاهی کامل اقدام کنند.
حبیبی گفت: ملت ادامه تحریمهای ظالمانه آمریکا را استمرار دشمنی کینه توزانه دولت آمریکا میداند و اراده پیروزی آور خود را نشان خواهد داد. دولت باید با این موضع ملت با آمریکا روبرو شود و با قاطعیت علیه زیاده خواهیها ی آمریکا عمل نماید.
وی افزود: باید معلوم شود وقتی ما به تعهدات خود وفق معاهده ژنو عمل کردیم چرا آنها از عمل به تعهدات خود در همین معاهده ژنو سرباز زدهاند و آنها باید از نظر افکار عمومی جهان محکوم شوند.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: فتوای رهبری در مورد سلاحهای کشتار جمعی، باطل السحر موج اسلام هراسی و ایران هراسی است. اکنون قدرتهای هستهای در جامعه جهانی زیر سوال هستند که با هزاران کلاهک هستهای امنیت جهان را به خطر انداختهاند و حاضر به قبول خلع سلاح هستهای نیستند، لذا آنها باید به جامعه جهانی در مورد این تهدید وحشتناک پاسخ دهند.
وی ادامه داد: آنها نیک میدانند جمهوری اسلامی اهمیت فتوای تاریخی امامت امت را میداند و سران غرب که ارزش این فتوای تاریخی را نفهمیدهاند و فرصت مهمی را از دست دادهاند در آینده پشیمان خواهند شد.
حبیبی خاطر نشان کرد: ملت ما و ملتهای جهان پس از یکسال گفتوگوی صریح و جدی مجددا فهمیدند که خوش بین بودن به آمریکا و همپیمانان سلطه خواه اروپاییاش یک سراب است و نباید به این سراب دلخوش شد.
وی خطاب به رئیس جمهور گفت: دولت برای مقابله با تحریمها امیدی به مذاکرات نباید داشته باشد. «تدبیر» دولت باید در اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی متمرکز شود چون با اجرای این سیاستهاست که «امید» به برون رفت از چالشهای اقتصادی وجود دارد.
وی افزود: ملت ما به تحریمهای آمریکا طی ۳۰ سال گذشته عادت کردهاند. گفتوگوها با اشرار جهانی در این ۳۰ سال هم تعطیل نبوده است اما مذاکره کنندگان هر وقت دیدند آنها امنیت و مصالح ملی ما را نادیده گرفتند، از ادامه گفتوگوها پرهیز کردند. مذاکره برای مذاکره موضوعیت ندارد و باید معطوف به نتیجه باشد. اگر قرار باشد نتیجه برای ملت ایران معلوم و مفید نباشد باید عطای مذاکره را به لقایش بخشید.
دبیر کل حزب موتلفه اسلامی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به معرفی آقای فرهادی به عنوان وزیر پیشنهادی دولت گفت: آقای رئیس جمهوری اصرار دارند که وزیر علوم را از جریان اصلاح طلبی انتخاب کنند. البته از نظر ما خط قرمز، موضوع فتنه است.
وی افزود: مجلس تا کنون نشان داده که این حریم را رعایت کرده است. ما از نمایندگان ملت مصرانه میخواهیم این مرز را همچنان رعایت نمایند.
حبیبی اظهار داشت: در خصوص سوابق آقای فرهادی امیدواریم ایشان نگرانیهای مجلس را در دفاعیات خود برطرف کند لذا ما از ایشان میخواهیم مرزبندی خود را با فتنه ۸۸ وسران فتنه اعلام و به شبهات در این مورد پاسخ دهند.
وی در پایان گفت: نظر ما این است که رای به ایشان در صورتی است که فتنه را محکوم کند و در سیاست و برنامه خویش اعلام نماید که ضمن تبری از فتنه و عناصر آن فتنه گران را به حوزه مدیریت در وزارت علوم راه نخواهند داد.