آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۰۹۲
ميرفيصل باقرزاده در گفت وگو‌ با «شبکه خبر دانشجو» خبر داد:

ارائه 2 واحد درسي «دفاع مقدس» در دانشگاه سمنان

رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس كشور از تصويب و اجرايي شدن تدريس دو واحد درسي دفاع مقدس در دانشگاه‌ سمنان خبر داد.

سردار ميرفيصل باقرزاده در گفت و گو‌ با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در سمنان، اظهار داشت: تدريس اين دو واحد درسي‌، با اولويت دانشگاه آزاد از سال تحصيلي گذشته آغاز ‌‌شده بود و مقرر شده است از مهر ماه امسال، در دانشگاه‌هاي دولتي نيز تدريس شود.

وي در ‌ارتباط‌ با‌ آخرين وضعيت تدريس اين دو واحد درسي در دانشگاه‌هاي استان‌ سمنان گفت: در دانشگاه آزاد سمنان، شاهرود و دامغان، از مهر ماه سال گذشته تدريس اين دو واحد آغاز شد‌ه است.

باقرزاده افزود: بر اساس ابلاغيه اخير شوراي انقلاب فرهنگي‌، اين دو واحد درسي در دانشگاه‌هاي سراسري از جمله دانشگاه سمنان نيز از مهر ماه امسال تدريس مي‌شود.

رئيس بنياد حفظ آثار و نشر ارزش‌هاي دفاع مقدس كشور اظهار داشت: تدريس اين دروس در دو ترم و با هدف انتقال تجربيات دفاع مقدس به نسل جوان كه در صحنه‌هاي اجتماعي مسئوليت‌ها را بر عهده خواهند گرفت، انجام مي‌شود.

باقر‌زاده در پايان گفت: جنگ عرصه‌اي بود كه مهم‌ترين تصميمات در آن گرفته مي‌شد و نمود مديريت بحران بود و جواني كه مي‌خواهد وارد صحنه‌هاي مسئوليتي و اجتماعي شود، با يادگيري واحدهاي درسي دفاع مقدس مي‌تواند بهتر وارد اجتماع شود.

يادآور مي شود، پيش از اين نيز کتابخانه تخصصي پايداري با هدف ترويج فرهنگ شهادت و مقاومت از سوي بنياد حفظ آثار و نشر ارزش هاي دفاع مقدس در دانشکده علوم انساني دانشگاه سمنان تاسيس شده بود./انتهاي پيام/ 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار