کد خبر:۳۷۱۱۷۰

اولین جلسه کارگروه مسئولین فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های گیلان برگزار شد

اولین جلسه کارگروه مسئولین فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های گیلان امروز در سازمان بسیج دانشجویی گیلان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار"خبرگزاری دانشجو" از رشت، اولین جلسه کارگروه فرهنگی بسیج دانشجویی دانشگاه‌های گیلان صبح امروز در سازمان بسیج دانشجویی گیلان با حضور مسئولین فرهنگی دانشگاه آزاد انزلی، دانشگاه پیام نوررشت، علمی- کاربردی سردار جنگل، غدیر لنگرود و غیره با حضور صولتی، مسئول فرهنگی- اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی برگزار شد.


صولتی، مدیر فرهنگی اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی گیلان در این جلسه با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری که فرمودند در هرجایی عالم هستید آنجا را مرکز عالم بدانید، گفت: ما مدتهاست که در جنگ نرم هستیم و خط مقدم جنگ نرم دانشگاه‌ها هستند.


وی افزود: اینکه به یقین برسیم که در جنگ نرم قرار داریم و باید خواب، مطالعه، دشمن شناسی، دوست شناسی و همه فعالیت‌های اجتماعی و تشکیلاتی متفاوت باشد.


مدیر فرهنگی- اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی گیلان گفت: جنگ نرم اراده‌ها، ایده‌ها، آرمان‌ها و عقاید را هدف گرفته است و کسی که در جنگ نرم کشته می‌شود بر عکس جنگ نظامی مقدس نیست.


صولتی با بیان اینکه زمانی که رسول اکرم (ص) به پیامبری مبعوث شدند؛ خداوند نماز شب را بر ایشان واجب کرد، گفت: یعنی اینکه فعالیت‌های اجتماعی و تشکیلاتی فردی که زیاد است باید ارتباطش با خدا بیشتر باشد و ما که دغدغه‌های تشکیلاتی وقت ما را می‌گیرد باید ارتباط ما را با خدا بیشتر کنیم؛ چرا که در فعالیت‌های فرهنگی اصلی‌ترین کار ما بعد فرهنگی است.


وی گفت: ما باید تلاش کنیم رابطه خود را با خدا درست کنیم، هر چقدر اخلاص در کار باشد کار ما تاثیرش بیشتر می‌شود و برکت پیدا می‌کند.


مدیر فرهنگی- اجتماعی سازمان بسیج دانشجویی گیلان هدف از جلسه را انسجام در امور، انتقال تجربیات، قوت بخشیدن در کار، بالا بردن کیفیت و کمیت کارهای فرهنگی و غیره عنوان کرد.


در ادامه هر یک از مسئولین فرهنگی دانشگاه‌ها نظرات و پیشنهادات خود را در رابطه با بهتر برگزار شدن برنامه‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها ارائه دادند.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار