کد خبر:۳۷۱۶۱۳
اسحاقی در گفتگو با "خبرگزاری دانشجو":

کرسی‌های آزاد اندیشی در دانشگاه‌ها جهت بررسی مشکلات جمعیتی راه‌اندازی شود

عضو کمیته مطالعات جمعیتی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: باید کرسی‌های آزاد اندیشی دانشگاهی را جهت بررسی مشکلات جمعیتی راه اندازی کرده و دانشجویان دختر و پسر را در دانشگاه نسبت به مشکلات جمعیتی و عواقب ازدواج در سنین بالا متوجه کنیم.

اسحاقی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در مشهد، در خصوص سهم دانشگاه در بهبود شرایط جمعیتی در کشور گفت: دانشگاه می‌تواند از فعالین دانشجویی در جهت ترویج فرهنگ ازدواج در سنین پایین استفاده کند.

 

وی افزود: دانشجویان فعال می‌توانند در نشریات دانشجویی اطلاعات لازم در این خصوص را در اخنیار دانشجویان قرار دهند و در نشست‌های تخصصی و دانشجویی این مسائل را به نقد بگذارند.

 

صاحب نظران مشکلات جمعیتی را به دانشگاه بکشیم

 

عضو کمیته مطالعات جمعیتی شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با بیان این نکته که باید صاحب نظران را در خصوص جمعیت در دانشگاه‌ها را برای تحلیل بکشانیم، گفت: باید اهمیت سن ازدواج و نیاز به این مهم را در ذهن دانشجویان به عنوان یک دغدغه نشان دهیم و در این خصوص از حضور صاحب نظران کمک بگیریم.

 

اسحاقی در ادامه با بیان این نکته که سن ازدواج و تاثیر آن در فرزندآوری بسیار دارای اهمیت است، از ایجاد انقلاب فکری در دانشجویان در سن ازدواج به عنوان یک نیاز یاد کرد و گفت: آسیب‌های موجود در خصوص سبک زندگی غربی که دامن گیر زندگی امروزی شده است را با ایجاد انقلاب فکری در دانشجویانی که در سن ازدواج قرار دارند باید ایجاد کرد.

 

وی ادامه داد: مشکلات تک فرزندی برای خانواده و فرزند، تاخیر در ازدواج و آسیب‌های روانی آن برای جوانان، پیر شدن جمعیت به دلیل کاهش تعداد فرزندان و غیره را می‌توان در محافل دانشجویی مورد توجه قرار داد.

 

برگزاری کرسی‌های دانشجویی کمک کننده در رفع مشکل جمعیت است

 

عضو کمیته مطالعات جمعیتی شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با بیان این نکته که با برگزاری کرسی‌های مناسب می‌توان مشکل جمعیت را نقد کرد، بیان داشت: باید کرسی‌های آزاد اندیشی دانشگاهی را جهت بررسی مشکلات جمعیتی راه اندازی کرده و دختران و پسران را در دانشگاه نسبت به مشکلات جمعیتی و عواقب ازدواج در سنین بالا متوجه کنیم.

 

اسحاقی به انجام مشاوره‌های تخصصی در دانشگاه در این خصوص اشاره کرد و افزود: باید در این مشاوره‌ها به دانشجویان خصوصا دختران بگوییم که در ازدواج دیرهنگام چه خطراتی زندگی آنان را تهدید و از مشکلات تجرد نیز آگاهشان کنیم.

 

تعداد دختران مجرد بیش از پسران است

 

وی تعداد دختران مجرد را بیش از پسران دانست و متذکر شد: متاسفانه در دختران تعداد افراد مجرد بیش از پسران است، زیرا دختران زمان مناسب برای برگزیده شدن را از دست داده و در میان فارغ التحصیلان دانشگاهی قشر مجرد را بیش از متاهلان می‌توان دید.

 

عضو کمیته مطالعات جمعیتی شورای عالی انقلاب فرهنگی در ادامه با بیان این نکته که متاسفانه تحصیل جایگزین جوانان ما به جای ازدواج شده است، خاطرنشان کرد: جوانان امروز زمان مناسب ازدواج را به دلیل انتخاب ادامه تحصیل به تاخیر می‌اندازند و از طرفی به گمان فرصت مناسب‌تر، سن مناسب ازدواج را از دست داده و مشکلات مجردی را برای خود و جامعه ایجاد می‌کنند.

 

اسحاقی در پایان گفت: جامعه ما با مشکل کمبود جمعیت جوان در آینده نزدیک روبه رو است و اگر برای این اتفاق چاره اندیشی نشود جامعه پیری در آینده خواهیم داشت که دانشگاه می‌تواند امروز راهگشای حل این مشکل باشد.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار