حجت الاسلام سیدرضا اکرمی در گفتگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به تلاش برخی گروهها جهت مصادره کردن امام(ره) به نفع خود اظهار داشت: متاسفانه در این جامعه بیشتر مباحث دهان پر کن، جنبه شعاری و احساسی دارند و اصلاح طلب، اصولگرا و مشارکتی و امثال اینها تعریف روشن، جامع، گویا ندارد.
وی با بیان اینکه عدم تعریف مشخص از هر جناح و جبههای باعث میشود که افراد و گروهها خود را بر آن منطبق کنند، اضافه کرد: این افراد هستند که حرف میزنند و ما گروه و جمعیتی را به آنها منطبق میکنیم.
عضو جامعه روحانیت مبارز با تاکید مجدد بر اینکه در جامعه اصلاح طلب، اصلاح گرا و یا اصلاحات تعریف شاخص و روشنی ندارد، اضافه کرد: این عدم تعریف مشخص باعث میشود که برخی بگویند امام(ره) و یا رهبری و یا دیگران بر آن جناح قابل تطبیق هستند.
وی با بیان اینکه امام(ره) یک فردی فراتر از هر گروهی بود، یادآور شد: امام (ره) مجتهد، کارشناس و سیاستمدار بود که از لحاظ شرع و قانون ما باید خود را به وی منطبق و عرضه کنیم نه اینکه امام(ره) را به صحبتهای خود عرضه کنیم.
اکرمی با اشاره به اینکه از لحاظ قانونی و شرعی رهبری شاخص و ملاک مشخص هستند، تصریح کرد: اشکال دیگری آنجایی است که وقتی یک نفر در جامعه حرفی میزند وی را به کل جبههای که نزدیک است منطبق میکنیم اما در جامعه ما چه اصولگرا و چه اصلاح طلب افراد هستند که به نام خودشان حرف میزنند و ما متاسفانه تطبیق به گروه میکنیم و اشتباهات را پررنگ میکنیم.
اکرمی با بیان اینکه مصادره امام(ره) به نفع خود اقدام درستی نیست، ادامه داد: از نظر قانونی و شرعی دو شاخصه و معیار داریم که شاخص اول قانون و دیگری رهبری است لذا باید همه حرکات و سکنات خود را بر این دو الگو عرضه کنیم و بدانیم که در چارچوب قانون و رهبری حرف میزنیم یا خیر.
عضو جامعه روحانیت مبارز با بیان اینکه مطلب که هر اصولگرایی باید اصلاح طلب باشد و هر اصلاح طلبی اصولگرا باشد، خاطر نشان کرد: برای ترمیم، تغییر و تکمیل باید همه گروهها نگاه فراجناحی داشته باشند تا به سمت جلو حرکت کنند لذا نگاه امروز ما نباید نگاه دیروز باشد چرا که اگر این گونه بود به صورت موفقیت آمیز رو به جلو حرکت نمیکردیم.
گفتنی است، حمیدرضا جلاییپور، از چهرههای اصلاحطلب اخیراً درباره مصاحبه عیسی سحرخیز که اظهار کرده است: «خیلی از اصلاحطلبان بر خلاف اول انقلاب دیگر علاقهای به آقای خمینی ندارند» به سایت جماران گفت است "حرف اصلاحطلبان این است که باید درس گرفت از اینکه امام در شرایط هرج و مرج به جای انقلابیگری قانونگرایی کرد!"
وی در ادامه با ذکر مثالهایی با پیشفرض «اگر امام بود...» تصریح میکند: اگر امام امروز بود زمینههای اصلاح را فراهمتر میکرد. اصلا من معتقدم اگر امام امروز زنده بود اصلاحطلب بود، همانطور که نزدیکترین یاران و اعضای خانوادهاش امروز از اصلاح امور دفاع میکنند و مجیزگو نیستند.
جلاییپور در ادامه برای ارائه مثالهایی پیرامون تنزّل امام راحل از انقلابیگری به قانونگرایی! میگوید: ایشان به محض پایان جنگ به مجلس تاکید کرد که دیگر اجازه زیرپا گذاشته شدن قانون را نخواهد داد. در شرایطی که سازمان مجاهدین خلق (منافقین) میگفتند که ۵۰۰ هزار میلیشیا و هوادار دارند و تهران را زیر ضرب ناامنی و ترور گرفته بودند در آن ناامنیهای اوایل انقلاب امام فرمان هشت مادهای خود را صادر کرد با این تاکید که اجازه تعرض به حقوق مردم را نمیدهم.
وی همچنین در بخش پایانی صحبتهایش تصریح میکند: خلاصه بگویم اینکه کسی بگوید «اصلاحطلبان به امام علاقه ندارند» حرف بیاساسی است.