به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از یزد، با برگزاری کنگره شهدای دانشجو در سراسر کشور، استان یزد نیز همچون استانهای دیگر اقدام به برگزاری این کنگره در روز ۱۳ آذرماه جاری کرده است.
این کنگره به همت بسیج دانشجویی استان یزد و دانشگاههای استان برگزار خواهد شد که در آن از تئاتر ویژه دانشجویی و اجرای شعر دانشجویی و چندین کتاب شهدای دانشجو نیز رونمایی خواهد شد.
به مناسبت برگزاری این کنگره هر کدام از استانها، یک شهید دانشجو را به عنوان شهید دانشجوی شاخص استان معرفی میکنند که در استان یزد نیز شهید بخشنده به عنوان شهید شاخص دانشجوی استان یزد معرفی شده است.
شب گذشته در دیداری که اعضای ستاد کنگره شهدای دانشجوی استان یزد با خانواده شهید بخشنده داشتند از خانواده این شهید نیز به منظور حضور در این کنگره دعوت شد.
میرفخرالدین، رئیس سابق دانشگاه آزاد یزد که داماد این شهید شده بود، در این مراسم با ذکر خاطراتی از این شهید در خصوص زندگانی وی مطالبی را ارائه کرد.
وی افزود: یکی از خاطراتی که این شهید شخصا برایش بازگو کرده بود در خصوص شهادت چندین روزه خود و قرار گرفتن در سردخانه و زنده شدن پس از آن بود.
میرفخرالدین بااشاره به زمان آشنایی خود با این شهید گفت: ما در زمان دانشجویی با این شهید آشنا شدیم و با وی با حضور در کلاسها در کلاسهای رزمی نیز حضور داشتیم.
وی خاطرنشان کرد: شهید بخشنده در بین شاگردان ایثارگر یکی از شاگردان ممتاز بود که بعد از شهادتش تمامی اساتید و دانشجویان از خبر آن ناراحت شدند.
این عضو هیات علمی دانشگاه یزد تصریح کرد: یکی از خاطراتی که این شهید برای من تعریف کرد نحوه شهادت و احیای دوبارهاش بود و با لطفی که داشت این خاطره را برای ما بیان کرد.
میرفخرالدین گفت: این شهید بیان کرد در سال ۶۵ در گردانی و زمان عملیات، پنج تیر مستقیم به شکمش اصابت کرد که با بیحال شدن بدنش یکباره فریاد «یا مهدی» سر میدهد و همزمان با این ندا، جانی دوباره میگیرد و با بستن چفیه به دور شکمش با سمت نیروهای خودی باز میگردد.
وی ادامه داد: پس از بازگشتش به سمت نیروهای خودی به شهادت میرسد و او را به اهواز و پس از ان نیز به مشهد مقدس انتقال میدهند.
داماد شهید بخشنده گفت: پس از آوردن این شهید به مشهد و قرار دادن او در سردخانه پس از بازدید از پیکر او متوجه عرق کردن بدن او میشوند و پس از احیا، جانی دوباره میگیرد و با رودههای مصنوعی دوباره زنده میشود.
وی تصریح کرد: این شهید پس از زنده شدن مجدد به فعالیتهای ورزشی خود ادامه داد و همزمان چندین باشگاه ورزشی را اداره میکرد و به کار خود با قوت و مصصم ادامه داد.
وقتی که شهید بخشنده خود را "کتک خور خوب" معرفی میکند
عضو خانواده شهید بخشنده در این دیدار با ذکر خاطرهای دیگر در خصوص نحوه رفتار این شهید با دیگران گفت: یکی از دانشجویانی که سروصدا داشتند با شهید بخشنده رو برو شد و وی را تهدید به ضرب چاقو کرد.
میرفخرالدین تصریح کرد: اما این شهید نیز با دیدن این حرکت از دانشجو خود را کتک خور خوب نامید و به این صورت دانشجو را جذب خود کرد به نحوی که این دانشجو هرگز شهید بخشنده را رها نکرد.
وی در پایان با اشاره به تحصیلات فرزندان این شهید خاطرنشان کرد: شهید بخشنده دارای چهار فرزند بود که اولین فرزندش در رشته مدیریت صنعتی، دومین فرزند این شهید نیز در رشته پزشکی و همچنین سومین فرزند وی نیز مهندسی صنایع دانشگاه تهران و چهارمین فرزند این شهید نیز در رشته روانشناسی بالینی دانشگاه تهران ادامه تحصیل دادهاند.