به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از یزد، المدرسی، معاون پژوهشی دانشگاه یزد شب گذشته در نشست بررسی برگزاری نخستین همایش میراث مشترک ایران و عراق گفت: این همایشها دستاوردهای متعددی دارد که همکاری دو کشور و همچنین همکاری دانشکدههای دانشگاه یزد از جمله دستاوردهای همایش بین المللی میراث مشترک ایران و عراق است.
وی افزود: امروزه در جهان به علم و علم آموزی اهمیت ویژهای داده شده است؛ به نحوی که کشورهای غربی دعواهای خود را کنار گذاشته و به منظور فراگیری علم و پیشرفت علمی دانشجویان خود را به کشورهای یکدیگر اعزام میکنند و در این راستا نیز با توجه به ظرفیتهای کشورهای خوارمایانه ما نیز باید بدین منظور دانشجویان خود را به کشورهای مختلف اعزام کنیم تا نسبت به فراگیری علوم کوشا باشند.
معاون پژوهشی دانشگاه یزد با اشاره به برگزاری این همایش بینالمللی خاطرنشان کرد: موسسهای که تلاش برای برگزاری این همایش کرده، موسسهای مردمی و غیر دولتی است که این شروعی بزرگ برای ما است تا بتوانیم بر اساس تحقیقات غیر دولتی کشور را پیشرفت دهیم.
المدرسی تصریح کرد: در حاشیه برگزاری همایش بینالمللی میراث مشترک ایران و عراق ما تفاهمنامهای را با موسسه مجمع ذخائر اسلامی امضا خواهیم کرد تا بتوانیم از ظرفیتهای یکدیگر استفاده کنیم و در حایشه این همایش نیز بتوانیم کارگاههای خواندن نسخههای خطی برگزار کنیم.
وی ادامه داد: در این تفاهمنامه نیز بیان خواهد شد که نسخههای خطی الکترونیکی نیز در اختیار دانشجویان ما نیز قرار دهد و کتابهای دانشگاه یزد نیز در اختیار مجمع قرار گیرد.
معاون پژوهشی دانشگاه یزد گفت: بین دو کشور ایران و عراق مشترکات زیادی داریم که امیدواریم این پیش همایش باعث شود که اساتید و دانشجویان علاقمندی خود را نشان داده و ارائه و تحقیقات خود را در این راستا داشته باشند.
المدرسی ادامه داد: خوشبختانه با توجه به اهمیتی که بخشهای مختلف استان بخصوص شهرداری به بحث پژوهش دارد امیدواریم نتیجه عملی آن را نیز در شهر ببنیم و منجر به مدیریت بهتر و شهرهای آبادتر شویم.
وی خاطرنشان کرد: امیدواریم رشتههای علوم انسانی دانشگاه زمینه وسیع پژوهش و تحقیقات را دنبال کنند و با توجه به بهتر شدن وضعیت دانشکده ادبیات امیدواریم این بخش نمود بیشتر پیدا کند.