کد خبر:۳۷۲۵۸۹
آیت الله صدیقی در کنگره شهدای دانشجو:

امروز شاهدیم که دانشجویان ما علاوه بر علم، در عرصه معنویت هم خط‌شکن هستند/ صنعت و پیشرفت‌های علمی منهای معنویت و اخلاق ضد ارزش است

امام جمعه موقت تهران حضور خودجوش و پرشور دانشگاهیان و پیش قدم بودن ایشان در مراسم‌ معنوی را از ویژگی‌های برجسته ایران در دنیا عنوان کرد و گفت: امروز شاهدیم که دانشجویان ما علاوه بر علم، در عرصه معنویت هم خط‌شکن هستند.

 به گزارش گروه دانشگاه"خبرگزاری دانشجو"، امام جمعه موقت تهران با حضور در کنگره شهدای دانشجوی شهرستان اسلامشهر که به همت بسیج دانشجویی این واحد در دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شده بود گفت، فتح هسته‌ای، فتح سلول‌های بنیادین، فتح ساخت موشک‌های بازدارنده، دستیابی به برخی از داروهایی که در دنیا جایگاه ویژه‌ای دارد، فرستادن ماهواره به فضا و ساخت انواع تجهیزاتی که در فناوری، صنعت ما را در دنیا مطرح کرده را به دست عناصری که دارای روحیه بسیجی هستند؛ همچون مرحوم شهید دکتر شهریاری که شخصی حسینی بوده و اهل توسل، دعا و نماز شب بودند؛ را مایه فخر و مباهات ایران اسلامی دانست.

 

وی با بیان حضور خودجوش و پرشور دانشگاهیان و نیز پیش قدم بودن ایشان در مراسم‌ معنوی افزود: بحمدا... امروز شاهدیم که دانشجویان ما علاوه بر علم، در عرصه معنویت هم خط‌شکن هستند؛ در اعتکاف‌ها، دانشگاهیان رونق بخش محافل معنوی بوده و آن را پر رونق‌تر از همیشه می‌کنند که این امری ارزشمند و ستودنی است.

 

امام جمعه موقت تهران با تاکید بر مساله اخلاق در کنار علم و صنعت تصریح کرد: صنعت و پیشرفت‌های علمی منهای معنویت و اخلاق؛ نه تنها ارزش نیست بلکه ضد ارزش نیز هستند. آنچه که امروز دنیا را به هراس انداخته؛ این است که ما به سوی مدینه فاضله حرکت کرده و بعنوان الگو در سطح جهان معرفی می‌شویم؛ امروز دانشگاه‌های ما محلی عرفانی شده‌اند که الگوهای ایشان ائمه معصوم (ع)، امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری هستند و فرهنگ شهادت برای همیشه به صورت گرم، پر رونق و پرشور در جامعه حفظ می‌شود.

 

مشاور عالی قوه قضاییه با توجه به تحریم‌های وارد بر کشور؛ بر اصل ولایت و ولایتمداری؛ در پرتو ولایت و تحت لوای ایشان حرکت کردن تاکید کرد و افزود: امروز دنیا با تحریم‌ها، خودسازی ما را نشانه گرفته؛ تحریم باید ما را بسازد نه اینکه ما را عاجز کند؛ ما در جنگ ساخته شده‌ایم این نیز نوعی میدان جنگ است و باید تحت لوای ولایت فقیه و با حفظ وحدت ملی، خودمان را بسازیم؛ چراکه دین ما؛ دین عزت، کار و تلاش است و بی‌نیازی کشور امیرالمومنین از بیگانه، امری واجب و ضروری است که باید به آن همت گماریم.

 

صدیقی ادامه داد: «ما در گذشته در جبهه جنگ سرد جنگیده و با افتخار آن را پشت سر گذاشته‌ایم، لیکن امروز جبهه جنگ ما، جبهه‌های اقتصاد و فرهنگ است؛ بنابراین برای پیروزی در این جبهه‌ها نیز لازم است تا دانشگاه‌های ما محیط‌های معنوی و اخلاقی باشند؛ چرا که اگر دانشگاه‌های ما محیط توحیدی و اخلاقی باشد، فارغ التحصیلان آن نیز، دانشمندانی متعهد و متخصص خواهند بود که با تمام توان خود برای عزت کشور تلاش خواهند کرد.

 

وی به وظیفه دانشجو و دانشگاهی در دنیای امروز بیش از پیش تاکید کرده و ولایت و ولایتمداری را خط مرز و جدا کننده صالحین از ناصالحین دانست و گفت: «مسئله ولایت، سازنده بوده و تکبر را از انسان می‌گیرد؛ ولایت مسئله اخلاقی و عرفانی و در عین حال یک مسئلهٔ حکومتی و ولایتی است که عامل اصلی وحدت بخشی ملت ایران اسلامی بوده و هست. ولایت فقیه، قطره و پرتویی از ولایت حضرت حجت (بقیه ا...) است؛ شهدای ما ولی نعمت ما هستند و خون شهدا با ولایت امضا شده و ما امید شهداییم. بنابراین باید همه ما و بویژه شما دانشجویان و دانشگاهیان در این دو جبهه اقتصاد و فرهنگ نیز همچون همیشه پیشقدم باشید تا همراه و همگام با شهدا بوده و به وظیفه خود عمل کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار