به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرمآباد، نامداریان، سرپرست دفتر آموزش و پژوهش استانداری لرستان روز گذشته در نشست هماندیشی استاندار لرستان با روسای دانشگاهها و مراکز علمی استان لرستان با موضوع بررسی راهکارهای توسعه لرستان که در محل استانداری برگزار شد، گفت: لرستان در بین هشت استان آخر جذب سرمایهگذاری خارجی قرار دارد و این معضل هم به دلیل این است که متولیان امر در استان سرمایهگذاران برای طی کردن مراحل قانونی خسته میکنند.
وی با اشاره به بازدید خود از یک مرکز ارائه خدمات به سرمایهگذاران در کشور مالزی افزود: در این مرکز به جای اینکه سرمایهگذار برای گرفتن مجوزهای لازم به دستگاههای ذی ربط مراجعه کنند این دستگاهها بودند که همگی از طریق این مرکز در خدمت سرمایهگذاران بودند و این خلائی است که در کشورمان و بویژه در استان لرستان احساس میشود.
سرپرست دفتر آموزش و پژوهش استانداری لرستان با بیان اینکه باید مرکزی که بتوان سرمایهگذار را در آن ایزوله و تمام مجوزهای قانونی را در هم آنجا برای او صادر کرد در استان لرستان ایجاد شود، گفت: با کمک دانشگاههای استان لرستان راهبردهای توسعه علمی لرستان مورد بررسی قرار گرفت که نهایتا نتیجهای که حاصل شد این بود که استان لرستان با توجه به ظرفیتهای بالا باید به قطب گیاهان دارویی و داروهای گیاهی کشور تبدیل شود.
نامداریان ادامه داد: با وجود مراکز رشد گیاهان دارویی، مراکز کشت گیاهان دارویی و فنآورهای قوی در پارک علم و فن آوری میتوانیم استان لرستان را به قطب گیاهان دارویی کشور تبدیل کنیم.
وی تصریح کرد: ضرورت دارد که در راستای تحقق این مهم در قدم اول پژوهشکده گیاهان دارویی و داروهای گیاهی در استان ایجاد شود.