آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۳۲۵۴

دانشجویان با تاسی از اباعبدالله الحسین (ع) نقشه شوم دشمن را خنثی می‌کنند

در بیانیه بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ارومیه آمده است: دانشجویان با تاسی از اباعبدالله الحسین (ع) نقشه شوم دشمن را خنثی می‌کنند.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از ارومیه، بسیج دانشجویی دانشگاه پیام نور ارومیه طی بیانیه‌ای 16 آذر، روز دانشجو را گرامی‌ داشت.

متن بیانیه به این شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

"دانشجو باید بصیر سیاسی باشد و قدرت تحلیل سیاسی داشته باشد. دانشجو باید آمریکا را بشناسد و بداند که دشمن 60ساله ماست."(امام خامنه ای مدظله العالی)

 

16آذر در تاریخ ایران و انقلاب اسلامی به نماد استکبارستیزی و ظلم ستیزی جنبش دانشجویی تبدیل شده است در ماجرای کودتای 28مرداد 1332 جریان مزدور آمریکایی شاه را وارد کشور کرده و در حالیکه ملت به رئیس جمهور قانونی خود رأی داده و او را به عنوان رئیس جمهور انتخاب کرده بودند با کودتای از پیش طراحی شده شاه را بر تخت پادشاهی نشاندند.

 

در 16آذر 1332 شاه جنایتکار و خود فروخته فرمان حمله به دانشجویان معترض را به ارتش داد و نیروهای ارتشی در نهایت بی‌رحمی و زورگویی وارد محوطه دانشکده فنی دانشگاه تهران شده و آنها را به رگبار گلوله بستند که در این بین سه نفر از دانشجویان به شهادت رسیدند.

 

در واقع این اقدام، آغازی بود بر حرکت جنبش‌های آزادی خواهانه و ظلم‌ستیزانه دانشجویان و سردمداران استکبار جهانی و در رأس آن آمریکای ستمگر گمان نمی‌کردند که این روز، نقطه عطف انقلابی خواهد شد که روزی از دل آن جوانان انقلابی و مومنی بپا خواهند خواست که هیمنه پوشالی بلوک شرق و غرب را در هم خواهند شکست.

 

آری دانشجو با تلاش علمی و تقویت باورها و ایمان خود هرگز اجازه نخواهد داد تا نااهلان و بیگانگان در امور کشورش دخالت کنند و همیشه و در هر زمانی پشتیبان رهبر خود بوده و گوش به فرمان امام و رهبر خود همچون جوانان زمان دفاع مقدس آماده جهاد و دفاع از مملکت خود و اسلام عزیز هست.

 

امروز دشمن با ابزار جنگ نرم و تهاجم فرهنگی سعی در به انحراف کشیدن آرمان‌های انقلاب اسلامی و جوانان ما دارد ولی بحول و قوه الهی دانشجویان ایران اسلامی با تاسی از سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌ الحسین (ع) که نماد آزادگی و ایثار و ظلم‌ستیزی است توطئه‌های شوم آنها را خنثی نموده و سیلی محکمی بر آنها خواهند زد.

 

ما دانشجویان بسیجی دانشگاه پیام نور ارومیه ضمن بزرگداشت روز دانشجو و گرامیداشت یاد و خاطر شهدای دانشجو اعلام می‌داریم که تا آخرین نفس و تا نابودی ظلم و ستم با مستکبران جهانی خواهیم جنگید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار