به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو ؛ مراسم بزرگداشت "روز دانشجو" عصر امروز توسط انجمن اسلامی دانشگاه تهران و با حضور "مصطفی معین" وزیر علوم دولت اصلاحات و "علی مطهری" نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در حالی در سالن "شهید چمران" دانشکده فنی این دانشگاه برگزار شد که طبق اعلام قبلی قرار بود این برنامه ساعت 13 برگزار شود.
در همین رابطه بر اساس پلاکاردی که بر سر در ورودی سالن محل برکزاری مراسم نصب شده بود زمان آغاز برنامه را ساعت 14.30 نشان می داد. اختلال و تاخیر در زمان بندی این برنامه به گونه بود که دانشجویانی که برای شرکت در این مراسم حضور یافته بودند با درهای بسته سالن محل مراسم مواجه می شدند و با گذشت دقایقی و جلوگیری افرادی که خود را "انتظامات" این مراسم می نامیدند تجمع دانشجویان پشت درهای بسته رنگ و بوی اعتراضی به خود گرفت به طوری که دانشجویان با سر دادن شعارهایی همچون "این در باید باز بشه" ، "دانشجو دانشجو حمایت حمایت" اعتراض خود را به رفتار این افراد و ممانعت آنها از حضور دانشجویان در مراسم نشان دادند.
ازدحام بوجود آمده به دلیل تاخیر در برگزاری مراسم از سویی و ممانعت گروه انتظامات مراسم از طرف دیگر، سرانجام به شکسته شدن درب برخی اتاق های مجاور و دست آخر درب اصلی سالن محل همایش منجر شد. در این میان برخی دانشجویان به دلیل فشار بسیار زیاد جمعیت زیر دست و پا ماندند. لازم به ذکر است در این مراسم نیز به مانند سایر مراسم ها از این دست شاهد برخورد تبعیض آمیز مسیولین برگزاری مراسم با اصحاب رسانه بودیم.
خبرنگارانی که جهت پوشش خبری این مراسم در محل حضور می یافتند ابتدا مورد سوال قرار می گرفتند که از کدام خبرگزاری برای پوشش خبری این مراسم حضور یافته اند و در نهایت با لیستی از قبل مشخص شده مواجه می شدند که فقط و فقط به افرادی خاص اجازه ورود به سالن مراسم را می دادند.
در این مراسم مسئولان تشکل دوم خردادی انجمن اسلامی دانشگاه تهران با برخورد گزینشی با خبرنگاران تعدادی از آنان اخراج کردند! در همین رابطه مجری برنامه با توهین به خبرنگار رسانه ملی و اعلام اینکه خبرنگار و فیلمبردار صدا و سیما بدون اجازه(!) وارد سالن مراسم شده اند ،آنها را از سالن محل برگزاری اخراج کرد و به آنها اجازه پوشش خبری این مراسم را ندادند.
اما روند برخورد محدود به خبرنگاران و اصحاب رسانه نمی ماند و برخی دانشجویان نیز از آن بی بهره نماندند ؛به طور مثال گرفتن دست نوشته یک دانشجوی دختر که در حال یادداشت برداری از سخنان یکی از سخنرانان این جلسه بود صرفا به این دلیل که به ذعم مسیول انتظامات مراسم وی در حال انجام وظیفه است!
مراسم با سخنان مجری برنامه آغاز شد و با پخش برخی کلیپ ها که سعی در تطهیر و مظلوم نمایی از برخی اصحاب و سران فتنه داشتند پی گرفته شد.
نکته جالب توجه در برگزاری این مراسم تاکید بر روی نام و تصویر "میرحسین موسوی" یکی از سران فتنه بود به حدی که این موضوع با واکنش تعداد اندکی از دانشجویان که خود را حامی "مهدی کروبی" نشان می دادند مواجه شد.
در ادامه این مراسم ابتدا "علی مطهری" نماینده مجلس شورای اسلامی به سخنرانی پرداخت. وی که سخنان خود را با ذکر نام و گرامی داشت سه شهید دانشکده فنی دانشگاه تهران آغاز کرد در ادامه با ذکر نام "ستار بهشتی" و "هاله سحابی" علت پیگیری پرونده این دو را پیگیری "حقوق مردم" خواند و در ادامه با اشاره به موضوع فتنه 88 سعی کرد به ذعم خود ارتباط میان عدم تایید صلاحیت برخی وزرای پیشنهادی "حسن روحانی" برای تصدی وزارت علوم از طرف نمایندگان مجلس را با فتنه 88 توجیه کند و خطاب به نمایندگان مجلس گفت: "مشکل شما فتنه نیست ،مشکل شما این است که می گویید "وزارت علوم باید دست ما باشد"!
وی در ادامه در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که توسط مجری برنامه قرایت شد مبنی بر اینکه آیا همچنان پیگیر موضوع "رفع حصر" سران فتنه هستید؟ پاسخ گفت: من چه بنا بر احساس مسئولیتی که کردم و چه به عنوان فرزند "شهید مطهری" تصمیم به پیگیری این موضوع گرفتم . وی افزود: از نظر من در زمان فعلی منطقی بر ادامه حصر وجود ندارد!
در ادامه این مراسم، "مصطفی معین" وزیر علوم دولت اصلاحات که به عنوان دیگر سخنران این مراسم حضور یافته بود گفت: من در اعتراض به "وحشیگری" در سال 78 استعفا کردم و افتخار میکنم ؛ بدانید استعفا در برخی شرایط "گناه کبیره" نیست بلکه "چسبیدن به میز" گناه است.
معین ادامه داد: شاخصهای آسیب پذیری جامعه از سال 82 تا کنون همچون نرخ بالای بیکاری، فقر، حاشیه نشینی، جرم و جنایت، نسبت بالای وابستگی اقتصاد کشور به نفت، فرهنگ مصرف گرایی و واردات میوه در دولت مهر ورزی، بالا رفتن نرخ بیسوادی، رکود آموزش و پرورش، فرار مغزها، زیر پا گذاشتن اخلاق در جامعه و دانشگاه، فساد علمی حاصل عملکرد دولت قبلی است.
وی با بیان اینکه دانشگاه تا سال 84 یکی از پاکترین نهادها بوده است، گفت: تبعیض جنسیتی بین دانشجویان، نقض حرمت دانشجویان و ستاره دار کردن آنها، محروم کردن دانشجویان از ادامه تحصیل و هتک حرمت اساتید از دیگر از آسیب های دانشگاه در زمان دولت قبلی است.
لازم به ذکر است این مراسم در نهایت با پخش کلیپ پیام یکی از سران فتنه تحت عنوان "پیام به مراسم دانشجو" خاتمه یافت.