آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۴۳۶۸
استاندار لرستان:

لرستان نیازمند کار پژوهشی است

استاندار لرستان گفت: اگر کار پژوهشی احساس نیاز در جامعه ایجاد نکند کاری از پیش نخواهد برد.

به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از خرم آباد، هوشنگ بازوند امروز در مراسم تجلیل  از فن آوران و پژوهشگران برتر لرستان که با حضور پژوهشگران برتر در بخش های مختلف دانشگاهی و مراکز تحقیقاتی و دستگاه های اجرایی در استانداری لرستان برگزار شد، گفت: موتور محرکه توسعه در هر مکانی نیروی انسانی است و سوخت محرکه در توسعه فکر است تا این موتور را به حرکت درآورد.



وی با بیان اینکه کشورهای پیشرفته نه با پول بلکه؛ با فکر به توسعه رسیده اند، افزود: پژوهش در هر منطقه باید چالش های پیش روی توسعه را از سر راه بردارد و افکار عمومی را راضی کند.



استان لرستان با بیان این که ما نیازمند کار پژوهشی هستیم، گفت: پژوهش در جامعه به محصولی تبدیل شود که احساس نیاز در جامعه را به وجود آورد؛ اگر کار پژوهش احساس نیاز در جامعه ایجاد نکند کاری از پیش نخواهد برد.



بازوند تصریح کرد: تولید و کارهای پژوهشی باید ارزش افزوده ایجاد کند پس باید شرایطی را برای افکار عمومی ایجاد کنیم که توسعه جز مطالبه آنها قرار بگیرد و به راحتی نباید از کنار افکار عمومی گذشت؛ پژوهش باید در دستور کار قرار بگیرد و برای این کار همه باید تلاش کنند و شرایط این کار فراهم کنید.



وی گفت: استان لرستان از نظر سرانه درآمدی در ردیف 28 یا 29 قرار دارد؛ ولی سرانه مصرفی جز پنج استان اول کشور است. یعی از سرمایه موجود و از قبل داشته ها مصرف می کنیم که بدترین حالت یک جامعه ای است که می خواهد کار توسعه ای انجام دهد که شکاف عظیمی در استان ایجاد می کند.



استاندار لرستان بیان کرد: 18درصد منابع بانکی در دست افرادی است که تسهیلات گرفتهاند؛ اما قادر نیستند آن را پرداخت کنند الان در عمران شهری بیش ترین نقد برماست در این زمینه باید کار پژوهشی انجام شود.



بازوند گفت: حمایت قوی افکار عمومی می تواند برای مطالبه مرجع باشد تا زمانی که این پیش نیازها را رعایت نکنیم توسعه و پیشرفت سخت است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار