به گزارش خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" از شیراز ، برخی از دانشجویان پیرو خط امام و رهبری شهرستان ممسنی در اعتراض به همایش دانشگاه آزاد که با حضور محمد علی وکیلی، مدیر مسئول روزنامه ابتکار برگزار شده بود، در جلوی فرمانداری تجمع کردند.
دانشجویان با تجمع خود خواستار بررسی هرچه سریعتر شورای تامین نسبت به سخنرانیها و ابرازنظرهای تفرقه انگیز وکیلی شدند.
این دانشجویان با قرائت بیانیهای بیان داشتند: این روزها در سایه سهل انگاری مسئولین شهرستان-که خود جای تعجب و سؤال دارد- شاهد حضور افرادی معلوم الحال در سطح شهرستان هستیم که به بهانه 16 آذر، روز دانشجو، روز استکبار ستیزی ، حرکات و سخنانی بازگو نمودند که نشان از تلاش برای بازسازی جریان فتنه داشت.
در ادامه این بیانیه آمده است: هنوز صدای پیر جماران در گوش مان مترنم است که پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت شما آسیبی نرسد و این پیام دانشجویان است که تا پای جان، پشتیبان ولایت فقیه و چشم به ولی امر مسلمین امام خامنه ای دوخته ایم و بدانید که اگر کوچکترین آسیبی را متوجه نظام بدانیم، ۹ دی دیگری را رقم خواهیم زد.
این بیانیه می افزاید: این سوال از مسئولین شهرستان پرسیده می شود که چرا و چگونه دلسوزان نظام براحتی اجازه سخنرانی و برگزاری همایش به چنین افراد معلوم الحالی را می دهند؟ حال آنکه فتنه گران و عقبه شکست خورده ایشان می بایست در آرامش کامل، به تضعیف نظام بپردازند. در ایام بزرگداشت روز دانشجو و شهدای دانشجوی، مسئولین شهرستان را سفارش می کنیم و به آنها متذکر می شویم که پاسدار حرمت خون شهدا باشند که امروز در سایه فداکاری ایشان بر این منصب نشسته اند.
گفتنی است، وکیلی در همایش روز دانشجو که در دانشگاه آزاد برگزار شد بیان داشت: 8 سال منابع و فرصت های این مملکت به یک صدای واحد به نام صدای اصولگرایی سپرده شد و سرمایه های انسانی را از اطراف اداره کشور به حاشیه راندند و متن را به گفتمانی به نام گفتمان اصول گرایی سپردند و نتیجه های آن وضعی بود که ما در دنیا دچارش شدیم. برخی را به عنوان ساکت فتنه یا معد فتنه یا کمک کار فتنه و ... برچسب زدند و یک دامنه بزرگی را ساختند و نیروهایی انسانی را به مسلخ بردند و کشور را محروم کردند.
وکیلی مدعی شده بود: همانگونه که امام گفتند اینها از اداره یک مغازه و یک نانوایی ناتوان هستند و کشور را به جمعی که از نظر IQ پائین هستند و توانمندی آنها در حد اداره یک مغازه هم نیست نمی توان سپرد. امروز مردم امید بسته اند به تدبیر و امید و کشور را به شعار دولتی با عنوان تدبیر و امید سپرده اند.
وی با تحریک دانشجویان گفت: نظارت استصوابی مورد نقد من می باشد، اما یک قانون است و باید به آن احترام گذاشت، اما اگر به آن انتقاد دارید می توانید مطالبه کنید.