کد خبر:۳۷۴۵۶۵

بهاي نفت به کمتر از 60 دلار رسيد

بهای نفت که به زیر 60 دلار در هر بشکه رسیده است، روز جمعه در بازار آسیا تحت تأثیر فراوانی عرضه و چشم‌اندازهای تقاضای اندک، باز هم کاهش یافت.

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، بهای نفت که به زیر 60 دلار در هر بشکه رسیده است، روز جمعه در بازار آسیا تحت تأثیر فراوانی عرضه و چشم‌اندازهای تقاضای اندک، باز هم کاهش یافت.


در معاملات امروز صبح بازار آسیا، هر بشکه نفت خام سبک شیرین آمریکا (وست تگزاس اینترمدیت) برای تحویل در ماه ژانویه با 86 سنت کاهش، 59 دلار و نه سنت معامله شد. بهای هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال برای تحویل در دوره مشابه نیز 52 سنت کاهش یافت و به 63 دلار و 16 سنت رسید.


به گزارش خبرگزاری فرانسه از سنگاپور، مایکل مک‌کارتی از سی ام سی مارکتز در سیدنی اعلام کرد بهای نفت -که از ماه ژوئن بیش از 40 درصد از ارزش خود را از دست داده است-، به نظر نمی رسد در حال حاضر هیچ مجالی پیدا کند و گمان نمی رود وضعیت تا پیش از پایان سال تغییر کند مگر اینکه سطح تولید کاهش قابل توجهی پیدا کند یا در عرضه اختلال ایجاد شود.


نفت خامی که در بازار نیویورک معامله می شود، 44 درصد از ارزش خود را در مقایسه با اواسط ماه ژوئن که به اوج خود (106 دلار و 91 سنت ) رسیده بود، از دست داده است.


بهای نفت از عرضه مازاد در مقایسه با تقاضا و افزایش تولید آمریکا رنج می برد و شرایط نامساعد اقتصادی در ژاپن و اروپا همینطور کند شدن رشد اقتصادی جهان اجازه جذب این تولید مازاد را نمی دهد.


مایکل مک‌کارتی خاطر نشان کرد با این حال بهای نفت با رسیدن زیر 60 دلار در هر بشکه، احتمالا مقاومت بیشتری نشان خواهد داد و از سرعت کاهش کاسته خواهد شد.


پنجشنبه، در پایان معاملات بازار نیویورک، هر بشکه نفت خام وست تگزاس اینترمدیت با 99 سنت کاهش، 59 دلار و 95 سنت معامله شد که پایین‌ترین سطح در پنج سال گذشته بود.


در بازار لندن نیز هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال برای تحویل در دوره مشابه به پایین‌ترین سطح از ژوییه 2009 رسید و 63 دلار و 68 سنت فروش رفت.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار