کد خبر:۳۷۴۷۹۷
دبیرکل اوپک:
کاهش قیمت نفت سیاسی نبوده و فراتر از چارچوبهای بازار است
دبیرکل اوپک با رد ارتباط تصمیم اوپک به کاهش تولید برای ضربه زدن به ایران و روسیه و حتی رابطه این تصمیم با نفت شیل آمریکا، گفت: این سخنان همگی نادرست است و به رغم اینها کاهش شدید نفت فراتر از چارچوبهای بازار است.
به گزارش گروه اقتصادی "خبرگزاری دانشجو" به نقل از رویترز، عبدالله البدری، دبیرکل سازمان کشورهای صادرکننده نفت خام (اوپک) گفت، قیمت نفت بیش از اینکه عوامل پایهای بازار بر آن تاثیر بگذارند، کاهش یافته است.
وی افزود: در نشست ماه نوامبر که به عدم کاهش تولید اعضا منجر شد، هیچ کشور خاصی هدف این تصمیم (کاهش تولید) نبوده است.
دبیرکل اوپک تصریح کرد: عوامل پایهای نباید به چنین کاهش قابلتوجهی در قیمتها منجر شوند. برخی میگویند که این تصمیم با توجه به آمریکا و تولید نفت شیل این کشور گرفته شده است. تمامی این سخنان نادرست است. همچنین برخی میگویند که این تصمیم به ایران و روسیه مربوط میشده است. این سخن نیز نادرست است.
بر اساس این گزارش، قیمت نفت در بازارهای بینالمللی به کمترین رقم در 5 سال اخیر رسیده است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.