کد خبر:۳۷۵۰۷۴

از «مجموعه مقالات وهابیت» با حضور وزیر ارشاد رونمایی شد

کتاب «مجموعه مقالات و مطالعاتی در تاریخ و اندیشه وهابیت» از تازه‌ترین آثار انتشارات الهدی، امروز با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجت‌الاسلام و المسلمین سیدمحمدحسن ابوترابی، رونمایی شد.

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» کتاب «مجموعه مقالات و مطالعاتی در تاریخ و اندیشه وهابیت» از تازه‌ترین آثار انتشارات الهدی، امروز با حضور علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد حسن ابوترابی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی رونمایی شد.

 

رونمایی کتاب «مجموعه مقالات وهابیت» در حاشیه همایش «بررسی تحولات جهان اسلام؛ فرصت‌ها و چالش‌های پیش رو» انجام شد.

 

جامعه و فرهنگ اریتره و جامعه و فرهنگ سیرالئون(از مجموعه کتاب‌های فیروزه‌ای) و کتاب ایران و گرجستان، آثار دیگری از انتشارات بین‌المللی الهدی بودند که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و نایب رئیس مجلس از آنها نیز رونمایی کردند.

 

کتاب «مجموعه مقالات و مطالعاتی در تاریخ و اندیشه وهابیت»، مقالات و آثاری از مایکل کوک، جان وُل، بشیر نافع، حلاء فتاح، پطرس ابومنه، سامر طرابلسی و جمعی از خاورشناسان را در خود جای داده و گردآوری و تألیف نهایی آن به عهده محمدحسین رفیعی بوده است.

 

این کتاب در سه بخش تاریخ و اندیشه وهابیت، تعاملات سلفی ـ مذهبی و ضمائم و نسخ خطی تنظیم شده و مقالات خاورشناسان آن در 464 صفحه گرد آمده که در شمارگان یک هزار نسخه روانه کتابفروشی‌ها شده است.

 

مرکز مطالعات فرهنگی ـ بین‌المللی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، محتوای این اثر را تهیه و تدوین کرده است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمد حسن ابوترابی، نایب رئیس مجلس شورای اسلامی، علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و آیت‌الله تسخیری، نماینده ولی فقیه و سرپرست مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، پس از شرکت در همایش «بررسی تحولات جهان اسلام؛ فرصت‌ها و چالش‌های پیش رو» از نمایشگاهی که به مناسبت هفته پژوهش در سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی تدارک شده بود، دیدن کردند. اطلس شیعه و قلعه‌ها و دژهای ایران، از جمله آثار منتشر شده از سوی انتشارات بین‌المللی الهدی بود که مورد توجه ابوترابی، جنتی و تسخیری قرار گرفت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار