تلاش برای برقراری مجدد پیوند فعالان فتنه با خارج
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۵۵۲۴
سردار جزایری در جمع خبرنگاران عنوان کرد

تلاش برای برقراری مجدد پیوند فعالان فتنه با خارج

معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستادکل نیروهای مسلح گفت: تلاش گسترده‌ای که یک طرف آن در خارج از کشور و طرف دیگر کسانی که مستقیم و غیرمستقیم در فتنه ۸۸ دست داشتند، در حال انجام است و این پیوند مجددا برقرار شده و تلاش می‌کنند به این وسیله نظام را با چالش روبرو کنند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، سردار مسعود جزایری معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستادکل نیروهای مسلح در حاشیه نخستین کنگره شهدای دانشجوی استان تهران که در باغ موزه دفاع مقدس برگزار شد، در جمع خبرنگاران و در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ارزیابی شما از نتیجه مذاکرات هسته‌ای چیست؟ اظهار داشت: پیش از اینکه آثار مثبت قابل توجهی از مذاکرات داشته باشیم به نظرم این مذاکرات با ابهام روبروست.

 

وی افزود: کسانی که در برابر ما قرار گرفته‌اند مایل نیستند امورات بر اساس عدالت و حقوق قانونی و بین‌المللی که از آن‌ها برخورداریم، حل و فصل شود.

 

معاون امور بسیج و فرهنگ دفاعی ستادکل نیروهای مسلح تصریح کرد: گروه ۱+۵ و کسانی تلاش می‌کنند جلوی منابع قدرت ما از جمله مسائل اقتصادی را بگیرند.

 

سردار جزایری ابراز داشت: در عین اینکه باید تلاش کنیم بهترین مذاکره را در چارچوب مصالح نظام داشته باشیم، نباید امید زیادی نیز به سرانجام مطلوب نسبت به این مذاکرات داشته باشیم.

 

وی در خصوص اقدامات دشمن علیه کشور، خاطرنشان کرد: تلاش گسترده‌ای که یک طرف آن در خارج از کشور و طرف دیگر کسانی که مستقیم و غیرمستقیم در فتنه ۸۸ دست داشتند، در حال انجام است و این پیوند مجددا برقرار شده و تلاش می‌کنند به این وسیله نظام را با چالش روبرو کنند.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار