کد خبر:۳۷۵۵۷۸

انتشار سومین شماره از گاهنامه دانشجویی روزنه در دانشگاه لرستان

مدیر مسئول گاهنامه روزنه از انتشار سومین شماره از این نشریه دانشجویی خبر داد.

بهادر صیدالی در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در لرستان، گفت: سومین شماره از نشریه فرهنگی و اجتماعی روزنه در دانشگاه لرستان منتشر شد.

 

وی با بیان اینکه در این شماره در مطلبی به اقدامات صورت گرفته در خصوص رفع کمبودهای فرهنگی دانشکده کشاورزی دانشگاه لرستان پرداخته شده است، افزود: در مطلبی دیگر که با تیتر «دست به دست هم دهیم، وزارت علوم را کنیم ویران» به کش و قوس های به وجود آمده در جریان انتخاب وزیر علوم از ابتدای تشکیل دولت یازدهم پرداخته شده است.

 

مدیر مسئول گاهنامه روزنه گفت: در مطلب دیگری که با تیتر «چیزی هست که نباید باشد» به بیان راهکارهای لازم برای پیشگیری از مصرف قلیان پرداخته شده است.

 

صیدالی تصریح کرد: معرفی بدترین و برترین کارمند دانشگاه لرستان و همچنین اشاره به رویدادهای رخ داده در دانشگاه لرستان از دیگر مطالب منتشر شده در این نشریه است.

 

وی با اشاره به اینکه در این شماره نظرسنجی مربوط به انتخاب پویاترین تشکل دانشجویی از بین تشکل های بسیج دانشجویی، جامعه اسلامی دانشجویان و همچنین شورای صنفی آمده است، تصریح کرد: این نشریه در 500 نسخه منتشر شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
علی موسوی
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۲۲
واقعا راست گفته که وزارت علوم ویران کردند.
5
0
رضایی
Iran (Islamic Republic of)
۲۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۵
امیدوارم تلاشهای بی وقفه تان مثمر ثمر واقع شود.
مطالب کاملا بجا بود
4
0
پربازدیدترین آخرین اخبار