به گزارش "خبرگزاری دانشجو" از مشهد، در متن پیام حجت الاسلام محمد مهدی صالحی، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه فردوسی مشهد به مناسبت 27 آذر روز وحدت حوزه و دانشگاه آمده است: حوزه و دانشگاه مانند دو مغز متفكر و قلب تپنده در جامعه اسلامي، نقش سرنوشت سازي در تعالي و شكوفایي يا ركود و انحطاط جامعه را به عهده دارند، همدلي و وحدت اين دو قشر فرهيخته دستمايه گران بهائي است كه زيربناي همه دگرگونيهاي اساسي ما بويژه تحول فرهنگي را كه زيرساخت ساير تحولها است، فراهم ميسازد.
اساسيترين موضوعي كه براي تحقق وحدت حوزه و دانشگاه ضروري است اين است كه، اين دو بايد به سمتي بروند كه در اهداف اصلي و سياستهاي بنيادي به مواضع مشترك دست يابند.
بدين منظور وجود زبان مشترك و فضاي گفتگو و تفاهم و درك متقابل از يكديگر ضروري است و طبيعتاا فقط در اين صورت وحدت حوزه و دانشگاه دست يافتني است.
همانگونه که رهبر انقلاب این وحدت را اینگونه تعبیر کرده اند: «بايد همكارى حوزه و دانشگاه را قدر بدانيم و ارج بگذاريم و آن را روز به روز تقويت كنيم. اين آرزو و تقاضاى من از همه كسانى است كه در حوزه ها و دانشگاهها، صاحب نفوذ و صاحب تأثير و صاحب يك فكر و نظر هستند و حضورى دارند. اين دو قلمرو علم و روحانيت، بايد نخست از هر آن چه با فرهنگ اصيل جامعهى اسلامى ما بيگانه است، تطهير و پاك شوند و نخستين گام در راه وحدت را از اين جا بردارند.
امتيازات حوزه و دانشگاه بايد تبادل شود: اخلاص، صفا، ايثار، معنويت، زهد، احترام به سنتهاى اصيل و ارزشمند، از يك سو و توجه به واقعيات، ديد باز و گسترده، وسعت بينش، نوگرايى مفيد، نگرش سازنده و پويا و استفاده از روشهاى جديد و كارساز از سوى ديگر، مىتواند و بايد كه مكمل هم شوند.
اين تركيب (وحدت حوزه و دانشگاه)، تركيبى است كه اگر به درستى زواياى معناى رمزى آن شناخته شود، هم براى كشور و آينده بسيار بابركت است و هم براى دشمن و نيروهاى مهاجم مزاحم كينه ورز خارجى و ايادى داخلى آنها بسيار تلخ و گزنده و شكننده است. وحدت حوزه و دانشگاه يعنى روآوردن اين دو به يكديگر.»
اينجانب سالروز وحدت حوزه و دانشگاه و همزمانی آن با سالروز شهادت آيت الله محمد مفتح را ارج نهاده و به همه دانشگاهيان و حوزويان به ويژه اساتيد عزيز دانشگاه فردوسي مشهد تبريك و تهنيت عرض ميکنم.