کد خبر:۳۷۶۷۳۱
با حضور خوش چهره، ایزدی و دولت یار؛

نشست «اقتصاد تحریم و توانمندی ملی» در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌شود

نشست «اقتصاد تحریم و توانمندی ملی» عصر روز شنبه 6 دیماه در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌شود.
نشست «اقتصاد تحریم و توانمندی ملی» در دانشگاه امام صادق(ع) برگزار می‌شود

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق(علیه‌السلام) نشست «اقتصاد تحریم و توانمندی ملی» ساعت 19 روز شنبه 6 دیماه در دانشگاه امام صادق برگزار می شود.

 

در این نشست که با هدف روشن‌تر شدن ظرفیت‌ها و توانمندی‌های ملی اقتصاد ایران در زمان تحریم برگزار می شود، دکتر محمد خوش‌چهره، دکتر فواد ایزدی و دکتر مصطفی دولت یار به سخنرانی خواهند پرداخت.

 

گفتنی است در پایان این نشست از نرم افزار"اقتصاد تحریم" که به بررسی تاریخچه، مبانی و اهداف حقوقی، سیاسی و اقتصادی تحریم های بین‌المللی علیه ایران می پردازد رونمایی خواهد شد.

 

این نرم افزار حاصل دوره تخصصی، آموزشی "اقتصاد تحریم" است که بهمن ماه سال گذشته به همت مرکز تحقیقات بسیج دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار شد.

 

«بررسی جایگاه حقوقی نهادهای صادرکننده تحریم»، «ارزیابی تحریمها از بُعد حقوقی و اسناد بالادستی»، «مباحث حقوق بین المللی در رابطه با تحریم»،«بررسی تفصیلی قطعنامه های شورای امنیت علیه جمهوری اسلامی ایران»، «کاوشی در شناخت اهداف وضع تحریمهای اقتصادی علیه جمهوری اسلامی ایران با توجه به توافق ژنو»، «بررسی نهاد‌های موثر در وضع تحریمها در نظام سیاسی-اداری آمریکا»، «بررسی جایگاه اعمال سیاست تحریم های اقتصادی در مناسبات بین المللی» و «بررسی اقتصاد سیاسی تحریمها» از جمله محتواهای این نرم افزار می باشد که توسط اساتیدی همچون دکتر محمدکاظم سجادپور، دکتر مصطفی دولت یار، دکتر فرشاد مومنی، دکتر رضا بخش آنی، دکتر خوش چهره، دکتر توکل حبیب زاده، دکتر محمد جمشیدی، محمدصالح عطار، دکتر فواد ایزدی و مصطفی کازرونی در خصوص ابعاد، حقوقی، سیاسی و اقتصادی تحریم ها ارائه شده است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار