سلطانی، مسئول حلقههای صالحین دانشگاه علوم پزشکی یزد در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در یزد، با اشاره به اهمیت توجه به حلقههای صالحین در دانشگاهها گفت: با توجه به ایجاد و رشد شبکه قوی اجتماعی مجازی که به صورت یک توده بدخیم درآمده و افراد کورکورانه در حال غرق شدن در آن هستند، ایجاد و بسط یک شبکه حقیقی که افراد چهره به چهره باهم به صحبت و تبادل نظر بپردازند یک راهکار مناسب برای برون رفت ازاین آفت جدید است.
وی افزود: هر چند که حضور در عرصههای مجازی خالی از لطف نبوده؛ اما تاثیر بیبدیل این شبکه حقیقی بر کسی پوشیده نیست مثلا حلقههای صالحین یک مثال از این شبکه اجتماعی حقیقی است که میتواند پرورش نیروی متعهد انقلابی مومن را ضمانت کند که این پرورش نیروی انسانی یک رکن اساسی و شاید اولین رکن برای حفظ و بسط یک جریان باشد.
مسئول حلقههای صالحین دانشگاه علوم پزشکی یزد خاطرنشان کرد: کما اینکه پیامبر اسلام نیز ابتدا به این مهم توجه کرده ونیروهایی را پروراند که بتوانند شبه ابی طالب و اشاعه اسلام را بر عهده گیرند یا ۳۱۳ نفر معروف که لازمه ظهور امام زمان «عج» بیان شدهاند یا اصلا خود انقلاب ما که با رهبری امام عزیزمان وتربیت نیروی انسانی کافی به تحقق پیوست که این مقدمهای برای بیان اهمیت و لزوم این کار بود.
سلطانی با اشاره به عملکرد حلقههای صالحین دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد گفت: دانشگاه علوم پزشکی یزد بیش از 3000 نفر دانشجو دارد که حدودا نزدیک به ۶۰۰ نفر از خواهران وبرادران در این حلقهها ساماندهی شدهاند که باتوجه به ظرفیت افراد به عنوان سرحلقه حدود۲۰ حلقه از برادران و۱۲حلقه از خواهران در دانشگاه تشکیل شده است.
وی تصریح کرد: این حلقهها با معرفی کتاب نهضت حسینی شهید مطهری طرح آغاز شده که حدودا بیش از۵۰ درصد ثبت نام کنندگان درطرح به طور هفتگی در حلقهها شرکت داشتهاند و از این تعداد حلقهها نیز علاوه براختصاص بحث در مورد کتاب نهضت حسینی موضوعات تخصصی مثل فلسفه علم، احیای تمدن اسلامی، عقاید اسلامی و معرفت افزایی دینی مورد بحث و واکاوی قرار گرفته است.
مسئول حلقههای صالحین دانشگاه علوم پزشکی یزد تصریح کرد: بقیه حلقهها که موضوع تخصصی در برنامه ندارند درمورد بحثهای روز و سبک زندگی در اولویت کار خود قرار دادهاند و در حقیقت میتوان گفت که هر جلسه از این حلقه هایک کرسی آزاد اندیشی برای خود بوده است.
سلطانی با اشاره به مکان برگزاری این جلسات خاطرنشان کرد: مکان برگزاری جلسات با توافق افراد حلقه و بیشتر در خوابگاهها برگزار میگردند که سرحلقههای دانشجویان، خود نیز در قالب یک حلقه تشکیل جلسه داده و سرحلقه ان از جمع اساتید استانی است.
وی تصریح کرد: ما معتقدیم برای رونق این طرح در دانشگاهها میتوان چندین چارچوب مختلف ارائه گردد و هر دانشگاه بر اساس ظرفیت خود یکی از این چارچوبها مثلأ ارائه طرح مطالعاتی با کتب شهید مطهری، مطالعات رمانها و کتب جذاب دیگر، پخش مستندهای سلسلهای، حتی با موضوعات مختلف را انتخاب کنند.
مسئول حلقههای صالحین دانشگاه علوم پزشکی یزد گفت: در صورت نبود مطالب در کتب میتوان از اساتید ویا افراد جوان با مطالعه استان استفاده کرد و استفاده از محیطهای جذاب مثل کوه یا محیطهای ورزشی ویا حتی المقدور بهتر است افراد خوابگاهی در خوابگاه جلسه خود را بگیرند.
سلطانی تصریح کرد: در این راستا باید مقداری با فاصله گرفتن از دید کمیتی به کیفیت نگریست تا بتوان نیروی ارزشی همطراز انقلاب را بهتر تربیت کرد و با حلقههای خاص و محدود با تعداد نفرات کم، مخصوص افراد مستعد و دغدغهمند و با استفاده از یک استاد این جمع را آماده ورود به عرصه مدیریتی کشور کرد.
وی گفت: البته به نظر من و البته خیلی از اصحاب اندیشه این طرح یکی از بهترین طرحهایی است که مجموعه بسیج ارائه داده و مبنای بقیه فعالیتهای مجموعه است که اگر این طرح به درستی انجام گیرد، خیل عظیمی از مشکلات حل خواهد شد و به نظرم لازم است که جهادیترین نیروی و باتجربهترین دانشجوی هر دانشگاه مدیریت اجرای این طرح را بر عهده گیرند.