حسن کاربخش، دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار "خبرگزاری دانشجو" در زاهدان، گفت: در انتخابات سال 88 نامزدهای بازنده با همکاری سرویسهای جاسوسی غرب و گروه های اپوزیسیون غائلهای به بهانه تقلب به راه انداختند که باعث مخدوش شدن چهره جمهوری اسلامی در جهان شد و هزینه های سیاسی، اجتماعی و اقتصادی بسیاری را متحمل ملت ساخت.
وی افزود: ماهیت فتنهگران با حرمت شکنی و تعرض به عاشورای امام حسین(ع) و ولایت فقیه هویدا شد و مردم از قصد اولیه و نهایی فتنه گران برای براندازی نظام مطلع شدند و در حرکتی مردمی و خودجوش حماسه 9 دی را در حمایت از آرمانها و رهبری نظام آفریدند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه داد: زمانی که مشاهده میشود با گذشت پنج سال از وقایع 88 کسانی در پی تطهیر فتنه گران و سران مرده فتنه هستند و با راه دادن آنان به بدنه دولت قصد دارند جانی دوباره به کالبد اصلاحات بدمند اهمیت 9 دی معلوم میشود.
کاربخش تصریح کرد: تمام مردم و مسئولان باید در زنده نگه داشتن 9 دی روز میثاق با ولایت و برائت از فتنه گران کوشا و سهیم باشند. قشر دانشجو و فرهیخته به عنوان افسران جنگ نرم، وظیفه خطیری در شفاف سازی ابعاد مختلف فتنه و حماسه مردمی 9 دی برای عموم مردم دارند. دراین میان تشکل های دانشجویی به عنوان نمادی از پویایی دانشجویان در عرصه فعالیت های سیاسی اجتماعی و فرهنگی پیش قراول این بصیرت و روشن سازی اجتماعی هستند.
وی همچنین گفت: 9 دی پیامدهای داخلی و خارجی بسیاری داشت که از جمله دستاوردهای داخلی آن میتوان به اقتدار مردمی و معنوی انقلاب و رهبری نام برد که در حماسه عظیم 9 دی و راهپیمایی 22 بهمن پس از ماهها مظلومیت انقلاب و رهبری و جنگ روانی سنگین تبلیغاتی و رسانه ای همراه با دروغ و تهمت، توانست سیمای مقتدر نظام اسلامی و پایگاه عظیم مردمی و اعتماد ملت به انقلاب و مقام معظم رهبری را به نمایش بگذارند.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه داد: از دستاوردهای خارجی حماسه 9 دی میتوان به وقوع بیداری اسلامی در منطقه به تاسی از انقلاب اسلامی ایران نام برد؛ همچنین راهپیمایی 9 دی موجب ناامیدی مستکبران غربی از ایجاد شکاف میان ملت و نظام اسلامی شد.
کاربخش همچنین گفت: بنده اساسا به تفکر اصلاحطلبی خوشبین نیستم؛ چرا که آبشخور این تفکر لیبرالیسم و غرب هست و ما وقتی تاریخ را بررسی میکنیم متوجه میشویم که در دوران اصلاحات شخص محمد خاتمی به پیشنهاد سعید حجاریان برای تجدید ساختار معرفتی-ایدئولوژیک اصلاحات از هفت فیلسوف برجسته غربی برای سفر به ایران دعوت کردند؛ که در نهایت یورگن هابرماس فیلسوف آلمانی و نظریه پرداز مشهور "نافرمانی مدنی" برای بررسی این که اصلاحطلبان تا چه حدی برای استقرار سکولاریسم در جامعه پیش رفتهاند به ایران سفر کرده و با سران اصلاحات دیدار میکند.
وی تصریح کرد: فکر اصلاحطلبی آغشته به تفکرات لیبرالی غرب تا به امروز هیچگاه رسماَ خط خود را از فتنهگران جدا نکرده و موضع صریحی نگرفته است مگر در مواردی که ببینند منافعشان در خطر است.
دبیر انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه سیستان و بلوچستان ادامه داد: نقش خاتمی و فرزندان هاشمی در فتنه 88 واضح است؛ کارهای مهدی و فائزه هاشمی فراموش نشدنی است چه این که در مصاحبههای خود با رسانههای ضدانقلاب و یا حضور در تجمعات فتنه گران به طور رسمی علیه نظام و رهبری صحبت کرده و هدف خود را عبور از رهبری و نظام دانستهاند و متاسفانه باید بگویم خاندان هاشمی رفسنجانی یک حضور همه جانبه و تشکیلاتی خاص علیه نظام داشتند.
کاربخش در پایان تصریح کرد: اگر بخواهند به عمق خیانتهای سران فتنه رسیدگی کنند قطعاَ مجازات سنگینی در انتظار آنها خواهد بود.