کد خبر:۳۷۷۰۵۶
حجت الاسلام جباریان در گفتگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تلاش دشمن در فتنه 88 نابودی جایگاه ولایت در کشور بود/ جهل سران فتنه عامل کوتاه نیامدن این افراد از موضع باطل خود است

مسئول نهاد رهبری در دانشگاه پیام نور مشهد جهل مرکبی که در سران فتنه وجود دارد را عامل کوتاه نیامدن این افراد از موضع باطل خود دانست و گفت: اگر بنا باشد محاکمه این افراد اجرایی شود، احتمال اجرایی شدن حکم اعدام برای این فتنه گران وجود دارد.

حجت الاسلام محمد کاظم جباریان در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، در خصوص راهپیمایی 9 دی و پیام مردم ایران اسلامی به جهان در این روز گفت: یکی از مسائلی که ملت ایران از قبل و بعد ازانقلاب با آن درگیر بوده و تا امروز نیز این درگیری ادامه دارد کج فهمی دشمنان اسلام نسبت به ایران اسلامی بوده است.

 

وی ادامه داد: دشمن ما هیچ درک درستی از اعتقادات، ایمان و انگیزه دینی مردم ایران اسلامی که اصل زندگی آنها را شکل می‌دهد ندارد و این باور را که برای این مردم خداوند، پیامبران و ائمه معصوم هدایت گر راه هستند و در نبود ایشان ولی فقیه مدیریت کشور را باید بر عهده بگیرد نمی‌پذیرند.

 

مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور مشهد با بیان این نکته که دشمن هر از گاهی خیال می‌کند با حمله به این اعتقارات می‌تواند مردم را از این مسیر دور کند یادآور شد: 9 دی ماه سال 88 یکی از همین مواردی بود که یک عده خودفروخته داخلی دست در دست عوامل خارجی داده و تلاش کردند به شکلی به مقدسات اسلامی یک ملت جسارت کنند.

 

حجت الاسلام جباریان به توهین‌های صورت گرفته از سوی معاندین و و غافلان داخلی در فتنه سال 88 اشاره کرد و گفت: برگزاری تظارهات‌های غیر قانونی، آتش بازی و بر هم زدن نظم عمومی و در نهایت در مرحله آخر جسارت به مقدسات دینی کشور از جمله حمله به تکیه و خیمه‌های امام حسین (ع) موجب شد تا مردم در برپایی حماسه 9 دی محکم‌تر از همیشه رفتار کنند.

 

وی در ادامه ملت ایران اسلامی را ملت متدین‌ها دانست و تصریح کرد: دشمن باید بداند با مقدسات این کشور نمی‌توان شوخی کرد و مردم برای اثبات اهمیتی که در راه حفظ دین و نظام خود دارند در راهپیمایی حماسی 9 دی ماه این حقیقت را برای دشمن یادآوری کردند.

 

مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور مشهد با بیان این نکته که برای برگزاری این راهپیمایی هیچ مسئول، نهاد و ارگانی درخواست صادر نکرد و ملت خودجوشانه وارد عرصه شدند افزود: ملت ایران بدون خواست مسئولان و یا هماهنگی از سوی ارگان‌های ذی ربط در راهپیمایی نهم دی ماه شرکت و از سر تکلیف موجی خروشان و خودجوش در مسیر رهایی کشور از شر فتنه گران شدند.

 

تلاش دشمن در فتنه 88 نابودی جایگاه ولایت در کشور بود

 

حجت الاسلام جباریان در ادامه به اهمیت جایگاه رهبری انقلاب در کشور اشاره کرد و ضمن پررنگ بودن تلاش دشمن برای از میان برداشتن ولایت فقیه در فتنه 88 یادآور شد: ما در کشور خود ولی فقیه را ادامه دهنده راه انبیاء می‌دانیم؛ شخصیتی که اسلام را تبیین کرده و در مسیر دشوار پیش رو، کشور را هدایت می‌کند.

 

وی ادامه داد: دشمن تلاش دارد این سنبل هدایت را به دست عده‌ای جاهل و خودفروخته در داخل از میان برداشته تا بتواند به اهداف خود جامعه عمل بپوشاند.

 

مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور مشهد به اوضاع منطقه اشاره کرد و گفت: متاسفانه برخی غافلان داخلی به هیچ عنوان شرایط ایران در منطقه و امنیت موجود در کشور را مورد توجه قرار نمی‌دهند و کاری را که فکر می‌کنند درست است در جهت منافع خود انجام می‌دهند.

 

بصیرت مردم در شرایط دشوار ستودنی است

 

حجت الاسلام جباریان دشمن را هدف گیرنده قوام جمهوری اسلامی ایرن دانست و بصیرت مردم را در تشخیص شرایط سخت ستودنی دانست و یادآور شد: راهپیمایی میلیونی ملت ایران اسلامی در روز نهم دی ماه سال 88 به این دلیل بود که به خوبی می‌دانستند استحکام انقلاب اسلامی را مدیون رهبری این نظام هستند.

 

وی متذکر شد: ملت ایران بر اساس این بصیرت خود اجازه ندادند تا ایران نیز مانند دیگر کشورهای منطقه با بی‌نظمی و جنگ داخلی روبه رو شود و با حضور میلیونی خود در 9 دی سال 88 مسیر و راهی را که از ابتدای انقلاب آغاز کرده‌اند را ادامه دادند.

 

حجت الاسلام جباریان جهل مرکبی که در سران فتنه وجود دارد را عامل کوتاه نیامدن این افراد از موضع باطل خود دانست و تاکید کرد: اگر بنا باشد محاکمه این افراد اجرایی شود، احتمال اجرایی شدن حکم اعدام برای این فتنه گران وجود دارد.

 

وی ادامه داد: در حوادث فتنه 88 خون‌هایی به ناحقی ریخته شد و چندین نفر در این میان کشته شدند که برای تقاص این خون‌ها حکم اعدام برای سران فتنه محتمل است.

 

سران فتنه از فرصت نظام استفاده کنند

 

مسئول نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور مشهد با بیان این نکته که سران فتنه مورد لطف نظام قرار گرفته‌اند که تا امروز محاکمه نشده‌اند گفت: باید این افراد از تفکر شیطانی خود پایین آمده و از ملت ایران که صبورانه با آنان کنون برخورد کرده‌اند معذرت خواهی کنند.

 

حجت الاسلام جباریان یادآور شد: دشمن از دیدن محاکمه افرادی که روزی دلسوز نظام بوده‌اند شاد می‌شود و در مسیر اختلاف افکنی داخلی از این طریق پیش خواهد رفت؛ که این افراد باید از فرصتی که در اختیار دارند استفاده کرده و با عذرخواهی از ملت به نظام بازگردند.

 

 

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار