به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، مراسم بزرگداشت شهید احمدی روشن عصر امروز در تالار جابربن حیان دانشگاه صنعتی شریف و به همت کنگره شهدای دانشجویی این دانشگاه برگزار شد که این همایش دارای حاشیه های بود.
پیش از آغاز مراسم دانشجویان مشتاق ظرفیت سالن را تکمیل کردند، در دکور طراحی شده برای این مراسم، پازلی تحت عنوان «من عاشق مبارزه با صهیونیست ها هستم» بود و در طرف دیگر آن تابوتی که با پرچم مقدس «ایران» آذین شده بود جهت پاسداشت یاد و خاطره شهید احمدی روشن قرار داده شده بود.
عده ای زیادی از مردم که جزء دانشجویان نبودند برای حضور در این مراسم به تالار جابربن حیان آمده بودند با اینکه زمان برگزاری این همایش به طول انجامید اما هیچ کدام از حاضران سالن را تا پایان مراسم ترک نکردند.
در این میان، همسر و فرزند شهید احمدی روشن وارد سالن شدند و از پدر شهید احمدی روشن خواسته شد تا درباره ایشان صحبت کند.
پس از قرائت آیات قرآن و اجرای سرود ملی حجت الاسلام محمدنژاد نماینده نهاد رهبری در دانشگاه صنعتی شریف پیرامون زندگی این شهید بزرگوار به سخنرانی پرداخت.
سپس رحیم احمدی روشن پدر شهید احمد روشن به سخنرانی پرداخت. وی در خلال صحبت های خود به بیان خاطره ای از فرزندش پرداخت و گفت: مصطفی آدمی بود که در شبانه روز سه و چهار ساعت بیشتر استراحت نمی کرد و حتی در هفته یک روز که ما مهمان او بودیم در کنار ما به خاطر خستگی زیاد خوابش می برد.
طبق برآورد دوستانش حدود 700 تا هزار کیلومتر این شهید والا مقام طی طریق کرد تا صنعت هسته ای به اینجا برسد از سال 82 تا 84 که تقلیل هسته ای انجام شد من مصطفی را مرده متحرک می دیدم و پس از آنکه حضرت آقا دستور دادند که فعالیت هسته ای آغاز شود من شوق را در مصطفی دیدم که 12 شبانه روز مداوم پشت دستگاه های سانتریفیوژ کار می کرد و این ماجرا آنقدر ادامه پیدا کرد که غنی سازی 5/3 درصد انجام شد.
در ادامه همایش و با حضور غلامعلی حداد عادل نماینده مجلس شورای اسلامی از ایشان خواسته شد تا به سخنرانی بپردازد.
حداد عادل تقارن مراسم بزرگداشت را با حماسه 9 دی را تقارنی مبارک دانست و حماسه 9 دی را یک یادآور خواند که مردم متوجه باشند که سران فتنه با انقلاب چه کردند و انقلاب با آنها چه کرد.
پس از سخنرانی این نماینده مجلس کلیپی از زندگی شهید مصطفی احمدی روشن پخش شد و پس از آن میزگردی تحت عنوان بررسی ابعاد شخصیتی این شهید بزرگوار تشکیل شد.
ابراهیم کارخانه ای نماینده مردم همدان در مجلس شورای اسلامی گفت: شهید احمدی روشن نماد اقتدار و عزت ملی جمهوری اسلامی ایران است و کسی است که دشمن به خاطر بغضی که به دلیل علم والای ایشان داشت او را ترور کرد.
وی به بیان خاطره ای از این شهید بزرگوار پرداخت و گفت: سال 84 و در مجلس هفتم برنامه ای برای دیدار از سایت های نطنز و اراک گذاشته شد در این بازدید نیز شهید احمدی روشن نیز حضور داشت، کانتینرهای در این سایت وجود داشت که احمدی روشن از آنها به عنوان مظهر خاطره یاد کرد که اینها خاطره روزی است که بازرسان آژانس حاصل دسترنج ما را داخل کانتینر کردند و بردند ولی ما به شکر خدا روزی را دیدیم که لاک و مهرها به فرمان مقام معظم رهبری شکسته شد و همه دانشمندان هسته ای خوشحال شدند.
آب نیکی، یکی از همکاران نزدیک شهید احمدی روشن گفت: مصطفی مانند دیگران نبود و این را به راحتی می توان در زندگی کاری ایشان فهمید، مصطفی یا قهرمان اتفاقات مثبت هسته ای است یا اینکه جزء افرادی است که حماسه هسته ای را خلق کرده است.
وی احمدی روشن را مصداق بارز ما می توانیم دانست و افزود: مصطفی همیشه به دنبال راهکار برای مشکلاتی بود که به دست دیگران حل نمی شد در طول کار با سختی و مشکلات زیادی مواجه بود که می توان گفت هزار بار در این راه و راه هسته ای شهید شد.
حاجی لویی یکی از دوستان صمیمی شهید احمدی روشن با بیان خاطراتی پیرامون ازدواج شهید احمدی روشن و خوشحالی او از اینکه توانسته بود جواب مثبت از خانواده همسرش بگیرد، لبخند را به لب حاضران آورد و فضای همایش را عوض کرد.
وی گفت: تصویرهای از شهید احمدی روشن در ذهن همه ماست که از کلیپ ها و داستان های زندگی ایشان به وجود آمده اما آنچه باید بگویم این است که شهید احمدی روشن یک جوان شاد و پرانرژی بود.
مصطفی یک دانشجوی درسخوان و فعال در حوزه علمی بود و در حوزه های مانند طراحی، استعداد ویژه ای داشت.
وی به توانایی زیاد شهید احمدی روشن در جذب افراد اشاره کرد و گفت: مصطفی توانایی زیادی در جذب دوست داشت بسیاری از داشته های من در زندگی به واسطه دوستانی است که از طریق مصطفی با من آشنا شدند.
مصطفی با همه افراد حتی با پدر من رابطه صمیمی برقرار می کرد و حتی باعث حسادت من می شد که او چگونه می تواند به این راحتی ارتباط صمیمانه با همه برقرار کند.
ایزدخواه نیز به عنوان یکی از دوستان صمیمی شهید احمدی روشن در این میزگرد با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری گفت: حضرت آقا فرمودند «شهدا ستاره اند و بالنجم یهتدون»! مصطفی یک ستاره جستجوگر شهادت بود و برای همه دلدادگان الگوی جهاد و شهادت در نسل سومی ها راهی را باز کرد چرا که نسل سومی ها دوگانگی ها و چالش های زیادی دارند، مصطفی جستجوگر بود و هیچ گاه منتظر نمی ماند که بالادستی ها راه را هموار کنند.
مصطفی این جمله حضرت آقا را متبلور کرد که هرکجا هستید آنجا را مرکز نظام جمهوری اسلامی ایران بدانید.
کارخانه ای در پایان این میزگرد گفت: نسل اول انقلاب کردند و نسل سوم انقلاب را حفظ کردند و علی رغم خواست آمریکا و دشمنان جوانان ایرانی توانسته اند انقلاب را حفظ کنند من در پایان باید اشاره کنم که خانواده این شهید الگوی تمام عیاری برای صبر و استقامت و شجاعت هستند ، مصطفی مرد میدان های سخت بود و دنبال آرامش و آسایش خودش نبود. مصطفی قهرمان شکست تحریم ها بود و الگوی تمام عیاری برای اقتصاد مقاومتی است چرا که این شهید والا مقام الگوی مقاومت هسته ای است.
پس از میزگرد حامد زمانی خواننده ارزشی کشورمان به صحنه آمد تا ترانه «راز روشن» و «پایداری» را برای حاضران اجرا کند که مورد تشویق قرار گرفت. پس از اجرا، حامد زمانی از حاضران خواست تا به هم آوایی قطعه ای از ترانه انقلابی خود بپردازد.
در پایان و پس از اجرای این خواننده ارزشی، پدر شهید مصطفی احمدی روشن به روی صحنه آمد و از حامد زمانی تجلیل کرد که در این میان سخنان حامد زمانی با این مضمون که باعث افتخار اوست که فرزند این پدر بزرگوار محسوب شود اشک را به چشمان پدر شهید احمدی روشن آورد.