علیرضا زارع، عضو کمیسیون جامعه اسلامی دانشجویان کشور در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یزد، با اشاره به حوادث سال ۸۸ گفت: یکی از خطوط قرمز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران فتنه ۸۸ است و این خطوط قرمز که بر اساس شرع مقدس و اسلام و ولایت تعیین و تثبیت میشود، آیا به این معنی نیست که عدول از آنها باعث خروج از دین میشود؟ آیا عدم رعایت آن نوعی قانون شکنی نیست؟
وی افزود: حال باید به این نگریست که آن قانون دانانی که تازه به دوران رسیده و قانون مداری لقلقه زبانشان شده است، چقدر سعی کردهاند روی خطوط قرمز و یا اصلا عبور از آنان را در دستور و برنامه کار خود قرار دهند که بعضیهایشان شعار ولایت مداری و راستگویی را علم عثمان خود کردهاند!! آیا این نفاق نیست.
عضو کمیسیون تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور خاطرنشان کرد: آنهایی که هر دم در بوق رفع حصر اصحاب فتنه (موسوی، کروبی) میدمند به دنبال بهره برداری از فضای ایجاد شده در کشور هستند تا از رحمت و عطوفت نظام در برخورد با کسانی که قصد براندازی نظام را داشتند سو استفاده کنند.
زارع تصریح کرد: اینان آنهایی هستند که ادعای قانون مداری را یدک میکشند که البته غافلان یا جاهلانی بیش نیستند؛ چرا که حصر اصحاب فتنه مجازاتی کاملا قانونی و لازم الاجرا است.
وی تصریح کرد: این قانون که مصوبه شورای عالی امنیت ملی است بر اساس نظر سران سه قوه و دیگر اعضای شورای عالی امنیت ملی بوده است و لازم به ذکر است که رئیس شورای عالی امنیت ملی شخص رییس جمهور میباشد و همچنین مصوبات این شورا زمانی قانونی و لازم الاجرا میشود که به امضای رهبری معظم انقلاب برسد و این مصوبه حصر اصحاب فتنه این مراحل را طی کرده و مصوبه قانونی و لازم الاجرا جمهوری اسلامی ایران است.
عضو کمیسیون تشکیلات اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان سراسر کشور گفت: اصلا اگر بخواهیم با نگاه و تحلیلی دیگر به این مقوله نگاه و آن را مورد بررسی قرار دهیم، باید گفت آیا آنانی که دم از رفع حصر میزنند، نمیدانند جزای سران فتنه چیزی کمتر از اعدام نیست؟ پس نتیجهای که از عمل ناشایست آنها میتوان برداشت و ادعا کرد که اینان در رویای کذایی خود به دنبال چیزی جز جنجال، آشوب و از همه بالاتر فتنهای دیگر که به دنبال آن براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی باشد، نیستند.
زارع افزود: حماسه ۹ دی مشتی محکم بر دهان یاوه گویان و شبه افکنانی بود که این نظام مقدس را با نهایت بیانصافی و غرض ورزی دیکتاتوری مینامیدند؛ چرا که تا خود مردم وارد صحنه نشدند فتنه خوابانده نشد واین نشان از جمهوریت همراه با اسلام و سکان داری کشتی بانی بصیر و با تدبیر است که به اصطلاح همان مردم سالاری دینی است.
وی خطاب به فتنه گران تصریح کرد: ای اصحاب فتنه و فتنه گران در توبه همیشه به روی گناهکاران باز است، رهبرو طبیب حاذق، دلسوز و عادل این انقلاب راه توبه را برای شماها بازگذاشته است و میگوید بیایید و اعتراف کنید که اشتباه و تخطی کردید و از مردم عذر خواهی کنید؛ البته این رفتار الگوهای تاریخی بسیاری دارد از جمله آنکه امام حسین هم در گودال قتلگاه پس ازآن همه گناه شمر را دعوت به توبه کرد؛ اما شمر ملعون که چیزی جز دنیا نمیدید نپذیرفت و اما شما فتنه گران مبادا شمر زمانه خود همچنان باقی بمانید.