وزیری در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در مشهد، با بیان این نکته که 9 دی ماه اوج ولایت مداری و غیرتمندی ملت ایران اسلامی بوده است، گفت: 9 دي ماه اوج ولايتمداري و غيرتمندي ملت ايران بود و ميتوان گفت عشق ملت قهرمان ايران به امام راحل را ثابت کرد.
وی ادامه داد: 9 دي سند ماندگاری و بيعت مجدد با رهبري، ولايت فقيه و تبلور آرمانهاي والاي انقلاب اسلامي است. این راهپيمايي در نوع خود بینظیر، بزرگترين و تاريخيترين راهپيمايي در تاريخ پس از انقلاب اسلامي بود؛ که عشق ملت ايران به امام(ره)، رهبر و انقلاب اسلامي را براي هميشه به جهانيان ثابت کرد.
9 دی ماه سال 88 روزی بیادماندنی در تاریخ سیاسی ایران اسلامی
مشاور دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان کشور با بیان این نکته که باید به تبیین مفاهیم بلند این حماسه پرداخت، بیان کرد:9 دي ماه سال 88 روزي بسيار به ياد ماندني در تاريخ سياسي ايران به حساب ميآيد و از همين رو است که بهنظر ميرسد از هم اکنون بايد به تبيين مفاهيم بلند اين حماسه بزرگ پرداخت.
وزیری افزود: 9 دي ماه يک ميتينگ سياسي و یا یک راهپیمایی نبود؛ بلکه ميثاقي دوباره ميان مردم با نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران آن هم بعد از هشت ماه جنگ سياسي بود.
نهم دی ماه نقطه عطفی در تاریخ کشور به شما میرود
وی 9 دي را از آن جهت پر اهميت دانست که سرشار از حوادثي شگفتانگير است و تصریح کرد: اتفاقات این فتنه بزرگ هر كدام به تنهايي عبرتآموز و قابل تامل، تعمق و تحليل ميباشد؛ اما در اين ميان برخي روزها از امتيازي خاص برخوردارند و يادآور رويدادي سرنوشتساز هستند كه ميتوان تعبير "نقطه عطف" را درباره آنها به كار برد که نهم دي ماه 1388 يكي از آن روزها است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشکده منتظری مشهد ادامه داد: البته اگر تحليلي عميق از اغتشاشاتي كه حركت پرشور مردم در نهم دي ماه به آنها خاتمه بخشيد، نداشته باشيم. ممكن است تصور كنيم كه عدهاي از كساني كه نامزد انتخاباتيشان راي نياورده بود - آنچنان كه در بسياري از كشورها متداول است- به عنوان اعتراض به خيابانها آمدند و راهپيمايي كردند.
وزیری ادامه داد: اگر مروري بر روند امور كشور و برنامهريزيهاي نرم و گسترده دشمنان طي سالهاي پس از دفاع مقدس داشته باشيم، ابعاد و اهميت حضور سرنوشتساز و شكوهمند مردم در نهم دي ماه آشكارتر خواهد شد. تلاشی به نام جنگ نرم و براندازي که این غده در سال 88 سر باز کرد.
دشمن در دو جبهه سیاست و اعتقاد وارد عمل شد
این فعال دانشجویی حضور دو جبهه در جریانات فتنه 88 را واضح و مبرهن دانست و افزود: دشمن تلاش داشت در دو جبهه سياست و اعتقاد در جريان فتنه 88 شبهه آفريني كند که اوج اين اقدام در روز عاشورای سال 88 رخ داد؛ به نحوی که قصد داشتند با تحريف عاشورا دلهاي عزادار ملت را دوباره داغدار كنند.
وی حذف ولایت را یکی از پیچیده ترین عملیاتهای این فتنه دانست و بیان کرد: حذف ولایت در اين دوران را بايد يكي از پيچيدهترين عملیاتها و شرايط در سه دهه گذشته انقلاب اسلامي دانست كه به واسطه آن بسیاری از ظرفيتها و واقعيتهاي جمهوري اسلامي مورد آزمون قرار گرفت.
وزیری ادامه داد: رهبر فرزانه انقلاب اسلامي از ابتداي فعاليتهاي انتخاباتي در نيمه دوم سال 87 با تيزبيني و دور انديشي رهنمودهاي خود را براي هدايت ملت مطرح كردند كه عمل و توجه به آن راهگشاي مردم شد؛ اما عدهاي در سال 88 سكوت كردند که باید سئوال کرد راز شكل گيري فرقه ساكتين چه بود؟
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشکده منتظری مشهد فضای کشور را در روزهای پس از انتخابات بسیار وهم انگیز دانست و بیان کرد: در فاصله سالهای 84-88 آنچنان فضايي از بددلي متقابل در کشور شكل گرفته بود كه عدهاي حتي وقتي، گريبان چاك شده و شمشير آخته ضد انقلاب را وسط خيابانهاي شهر ديدند، باز بر اين گمان بودند كه اين في المثل دعوايي ميان احمدي نژاد و موسوي است نه نزاع انقلاب و ضد انقلاب!!
سه اصل کاری، مردمی و انقلاب بودن شاخصهای نیروهای انقلابی است
این فعال دانشجویی به فرمایشات رهبر انقلاب اشاره کرد و بیان داشت: رهبر انقلاب در سخنان خود تاکید بر این داشتند که سه اصل كاري، مردمي و انقلابي بودن شاخصهايي جايگزين ناپذير براي تشخيص نيروهاي انقلاب از غير آن است.
وی در ادامه با بیان این نکته که تشخیص حق از باطل بسیار سخت نیست، تصریح کرد: اكنون اگر از سر دقت آن روزها را مرور كنيم معلوم خواهد شد كه تشخيص حق از باطل آنقدر هم دشوار نيست؛ زیرا مهمترين حاصل اين حقيقت كه سايه ولي فقيه بر سر ماست، اين است كه همواره حجت بر ما تمام است و كسي مضطر و محجور نيست.
مشاور دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان کشور به نقش رسانههای خارجی در شعلهور کردن فتنه 88 اشاره داشت و بیان کرد: در فتنه 88 شاهد بودیم که استکبار جهانی با در اختیار داشتن رسانهها چگونه به جنگ با نظام مقدس جمهوری اسلامی آمد و اگر درایت و بینش عمیق مقام معظم رهبری نبود؛ معلوم نبود که چه به سر این نظام می آمد.
این فعال دانشجویی ادامه داد: رسانههای بیگانه با انتشار اخبار و رویدادهای مختلط از درست و نادرست بر افکار عمومی ایران تاثیر گذاشته و جماعتی را در توهم این مساله که این نظام متقلب است و باید آن را از بین برد، قرار دادند.
رسانههای داخلی دست فتنه گران را رو کردند
وزیری افزود: هنوز یادمان نرفته که عدهای از کسانی که خود را یار امام (ره) میدانستند با گفتار، رفتار و کردارشان آب به آسیاب دشمن ریختند و تا آنجا پیش رفتند که حتی اعلام کردند که «حال که ما نیستیم پس چه بهتر که نظام هم نباید باشد».
مشاور دبیر کل جامعه اسلامی دانشجویان کشور رسانه ملی را در روشنگری مردم در فتنه 88 در جایگاه خوبی دانست و افزود: قدرت رسانه در داخل به کمک نظام جمهوری اسلامی آمد و آتش فتنه را خاموش کرد.
وی ادامه داد: انعکاس اقدام فتنه گران در پاره کردن عکس امام خمینی(ره) و به سخره گرفتن عاشورا و حمله آنان به مردم عزادار در چنین روزی خود اقدامی بسیار بجا و به موقع از سوی رسانه بود که مردم را نسبت به این جماعت نااهل آگاه و بصیر کرد و همین عامل باعث شد مردم به ندای مقام معظم رهبری پاسخ مثبت داده و حماسه نهم دی را خلق کنند.
این فعال دانشجویی در پایان خاطر نشان کرد: رهبری فرمودند «بزرگترين جنايت اهل فتنه نه وارد كردن خسارتهايي به جان و مال مردم بلكه اميدوار كردن دشمن و انرژي دادن به آن براي كليد زدن دور جديدي از توطئه عليه ملت مسلمان ايران بوده است» و ما باید بصیرانه در جهت خنثی کردن این توطئههای جدید آماده باشیم.