وحید خسرو مرادی در گفتگو با خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» در رشت، گفت: با بیان اینکه بی شک فتنه 88 آسیب و تبعات جدی بر اقتصاد کشور وارد کرد، گفت: فتنه 88 باعث ایجاد ناامنی در فضای کشور شد و حتی باعث شد تا سرمایه گذارهای اقتصادی از سرمایه گذاری اجتناب کنند.
وی افزود: نوسان قیمت یکی دیگر از نامنی های اقتصادی بود، اینها بخش کوچکی از تبعات اقتصادی است، آسیب ها و ضرر و زیان هایی که هواداران برخی از فتنه گران بر اموال عمومی و خصوصی وارد کردند بخشی دیگر از تبعات سنگین اقتصادی در کشور است.
عضو شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی گیلان گفت: از جمله تبعات فتنه 88 تحریم های اقتصادی علیه ایران بوده است، متاسفانه فتنه گران تحریم های اقتصادی علیه ایران را به استکبار پیشنهاد دادند.
خسرو مرادی تصریح کرد: کشوری که با مشارکت 80 درصدی در انتخابات ریاست جمهوری اقتدار نظام مردمی خویش را در جهان ثابت کرد، با اقدام سران فتنه وضعیت بر عکس شد و به بهانه حقوق بشر تحریم ها علیه ایران به شدت افزایش یافت و چهره ایران را در جهان کشوری در آشوب نمایش داده شد.
وی با اشاره به این که اینها فقط بخشی از خیانت ها است، گفت: استفاده از منابع داخلی کشور برای به چالش کشیدن نظام یعنی سواستفاده از موقعیتی که نظام و انقلاب در اختیار سران فتنه قرار داد، خیانتی بزرگ به ملت ایران است.
مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه علم و فرهنگ رشت گفت: علاوه بر این بعد از 9 دی و برپایی حماسه ای عظیم در پاسخ به فتنه گران توسط مردم باز هم سران فتنه بیانیه صادر کردند و به رفتار فتنه انگیز خود ادامه دادند.
خسرو مرادی گفت: حال با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید عده ای صحبت از رفع حصر سران قتنه میکنند، با توجه به خیانت هایی که سران فتنه انجام داده اند پس از رفع حصر کمترین اتفاق برایشان محاکمه در دادگاه است و محاکمه سران فتنه با این همه آسیب و ضرری که بر نظام زدند کمتر از حصر نیست و در واقع مجازات سنگینی در انتظارشان خواهد بود.
وی گفت: آنهایی که زمزمه رفع حصر میکنند هدفشان دلسوزی برای سران فتنه نیست؛ بلکه ایجاد فتنه ای دیگر است.