قوه قضائيه در مجازات رانت خواران قاطعيت داشته باشد
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۷۵۰
بيگ زاده در گفت و گو با «شبكه خبر دانشجو»:

قوه قضائيه در مجازات رانت خواران قاطعيت داشته باشد

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اروميه با بيان اينكه اميدواريم لاريجاني به موضع خود در خصوص رسيدگي به پرونده‌ها تا اخر دوره پايبند باشد، گفت: قوه قضائيه با تعامل قوه مجريه در مجازات و محاكمه رانت خواران، قاطعيت داشته باشد.

حجت بيگ زاده در گفت و گو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه قوه قضائيه به تنهايي نمي تواند در مسير پرسنگلاخ مبارزه با مفاسد اقتصادي با قوت و قدرت گام بردارد، اظهار داشت: اكنون كه در دولت دهم با پشتوانه عظيم و گسترده مردمي خود تعهد دارد با قانون گريزان و متجاوزان به مردم و مستضعفان به مبارزه بپردازد، دستگاه قضايي نيز بايد با تمام توان به اين كارزار بزرگ ورودي شجاعانه داشته باشد.

اين فعال دانشجويي ادامه داد: از خواسته و مطالبات عمومي مردم از دستگاه قضايي مديريت در مبارزه با مفاسد اقتصادي و قاطعيت در تعقيب، محاكمه و مجازات رانت خوران و زياده خواهان است كه با دور زدن قانون و دست درازي به بيت المال بي محابا به زياده طلبي‌ها و خواسته‌هاي نامشروعانه ادامه مي دهند.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه اروميه با بيان اينكه قوه قضائيه وظايف بسيار مهمي را مطابق قانون اساسي و قوانين كشور بر عهده دارد، خاطرنشان كرد: بدون شك وظيفه اصلي دستگاه قضايي مقوله دادرسي است و رفع عوامل اطاله دادرسي بهترين راهكار است و در اين ميان اصلاح فرآيند دادرسي نقش به سزا و تاثيرگذاري در كاهش زمان رسيدگي به پرونده‌هاي قضايي خواهد داشت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار