به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، اکبری امروز در همایش«تبدیل علم به ثروت» در دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه در دانشکده مهندسی تحرک زیادی ایجاد شده که امید است نتایج آن را نیز ببینیم، گفت: گاهی احتیاج است تا ساختاری ایجاد شود تا نتایج موثری به دست آوریم؛ البته این به این معنا نیست که ساختارها مشکل دارد؛ بلکه گاهی نیازمند کوچ کردن و هارمونی ایجاد کردن هستیم.
وی افزود: حوزه کارآفرینی حوزه بسیار مهم و نقش آفرین است که نیازمند کوک کردن سازها و ایجاد تغییر در ساختار است.
مدیر کار فنی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به اینکه کارآفرینان و دانشجویان با این هارمانی جدید خواهند توانست هم افزایی داشته باشند، تصریح کرد: در این مسیر سعی و تلاش صرف کمک نمیکند؛ بلکه دوری از برخی آفتها را باید مد نظر قرار دهیم.
اکبری ضمن بیان اینکه کارآفرینی به تنهایی نخواهد توانست اقدامی انجام دهد، گفت: نخستین و مهمترین آفت در حوزه کارآفرینی ایجاد توهم است. گاهی اوقات دانشجو تصور میکند با خلق یک ابتکار در سطوح بالاتری قرار گرفته و همین مسئله در آنان ایجاد توهم میکند.
وی ادامه داد: علم کالایی است که به سادگی به دست نمیآید؛ ساختار این علم از قرون متوالی به ما رسیده که باید قدر آن را بدانیم.
مدیر کار فنی دانشگاه فردوسی مشهد تکبر و تکروی را از دیگر آفات پیش روی کارآفرینی دانست و خاطرنشان کرد: در کارهای خلاقانه و ایدههای ناب به تنهایی نمیتوان به قابلیت ظهور و صعود رسید؛ بلکه کار جمعی باید مدنظر قرار گیرد.
اکبری با تاکید بر اینکه متاسفانه نظام آموزشی ما به گونهای بوده که از سنین دبستان با تک روی در آن مواجه بودیم؛ ادامه داد: ترس و ناامیدی از دیگر آفات پیش روی کارآفرینی است.
وی در پایان گفت: ناامیدی از گناهان کبیره و آخرین سلاح شیطان برای دور کردن انسان از مسیر حق است؛ بنابراین دانشجو باید بداند همیشه در تلاش باشد و یاس را از خود دور کند.