به گزارش«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، محمد کافی امروز در جمع اعضای هیات علمی دانشگاه فردوسی مشهد با اشاره به قدمت دانشکده ادبیات این دانشگاه گفت: افتخارات زیادی در حوزه علوم انسانی برای دانشگاه به دست آمده است و اکنون وظیفه ماست که برای پاسداشت از این مفاخر تلاش کنیم.
وی با تاکید بر علوم انسانی بومی افزود: برخی علوم مهندسی و تجربی را میتوان از خارج وارد کرد؛ ولی در حوزه علوم انسانی باید توجه بیشتری به توسعه بومی آن داشت.
رئیس دانشگاه فردوسی مشهد در خصوص استفاده از اساتید علوم انسانی در حوزههای مختلف تصمیم سازی بیان داشت: تیم مدیریتی دانشگاه به دنبال آن است که اعتبار و جایگاه علوم انسانی به صورت ویژه مورد توجه قرار گیرد.
کافی در پاسخ به سوال یکی از اساتید در خصوص ترکیب اعضای هیات ممیزه گفت: با توجه به کثرت اعضای هیات علمی رشتههای علوم انسانی، دو کمیسیون برای این حوزه در نظر گرفته شده است و پروندههای تبدیل وضعیت تا پایان سال جاری به مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به جایگاه دانشگاه فردوسی در کشور بیان داشت: وظیفه ما اعتلای این دانشگاه است تا با کمک یکدیگر بتوانیم دانشگاهی علمی، اسلامی و ایرانی بسازیم.
آزاداندیشی یک ارزش بنیادین در تولید علم و فناوری است
در ادامه یوسفی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه نیز ضمن دعوت از اساتید برای شرکت در کارهای فرهنگی و اجتماعی، آزاداندیشی را یک ارزش بنیادین در تولید علم و فناوری دانست و گفت: هنگامی که بتوانیم زمینه آزاداندیشی را فراهم کنیم موفق به کار فرهنگی شدهایم.
وی با اشاره به احترام به خرد جمعی، از اعضای هیأت علمی خواست در تشکلهای اسلامی، مجمع صنفی و نشریات دانشجویی و فرهنگی مشارکت کنند.