به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، علی یوسفی امروز در جلسه پرسش و پاسخ رئیس و معاونان با اساتید دانشکدههای علوم پایه و ریاضی و آمار دانشگاه فردوسی مشهد در سالن اجتماعات دانشکده علوم پایه این دانشگاه تاکید کرد: گاهی تصور میکنیم فعالیت فرهنگی و اجتماعی باید توسط مدیران تدارک دیده شود این در حالی است که فعالیت فرهنگی یک جوشش درونی است.
وی ضمن بیان اینکه به میزانی که در یک گروه اقدام مشترک انجام دهیم، به یکدیگر احترام میگذاریم و تلاش کنیم، اقدام فرهنگی انجام دادهایم، گفت: اقدام فرهنگی به معنای گفتوگو برای رسیدن به یک توافق است.
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه فردوسی مشهد با طرح این پرسش که حال آیا انجام فعالیت فرهنگی تنها بر عهده مسئولان دانشگاه است؟ تصریح کرد: انجام یک پیوند که اقدامی اجتماعی تلقی میشود، خود به خود صورت نمیگیرد؛ بلکه نیازمند توافقی جمعی هستیم.
یوسفی با تاکید بر اینکه مدیران و مسئولان باید شرایط ایجاد مشارکت را در جامعه و دانشگاه فراهم کنند، خاطرنشان کرد: مسئولان شرایط را فراهم و دیگران به این سمت حرکت میکنند.
وی ضمن تاکید بر اینکه فعالیت پژوهشی زمانی سبقه فرهنگی به خود میگیرد که بر پایه نقد استوار باشد، بیان داشت: امکان ندارد از یک اقدام آزادمنشانه یک علم نافع به وجود نیاید، بنابراین امید است تمامی همکاران به فعالیتهای نشاط آور روی آوردند و در کانونها و انجمنها علمی به فعالیت بپردازند که ما نیز از این حرکت استقبال و حمایت میکنیم.
معاون پژوهشی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه از ایجاد کانون فلسفه علم در دانشگاه حمایت میکنیم، بیان داشت: اقدامات فرهنگی با دروسی مانند فیزیک، شیمی و دیگر دروس علوم پایه آمیخته است.
در ادامه معاونت آموزشی دانشگاه فردوسی ضمن بیان اینکه جهت بهره گیری از خرد جمعی کمیسیونهای تخصصی ایجاد کردهایم، خاطرنشان کرد: با توجه به محدود بودن زمان بین دو ترم تحصیلی بر آن هستیم تا دوره مهارت افزایی که برخی از اساتید به آن اشاره کردند در تابستان و یا در اسفند ماه برگزار کنیم تا اساتید تازه کار بتوانند با گذراندن این کارگاههای مهارت افزایی بهتر به تدریس بپردازند.