کد خبر:۳۸۰۲۴۶
رئیس دانشکده علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد:

دانشکده علوم تربیتی دانشگاه فردوسی نیازمند ساختمان جدیدتر و آزمایشگاهی مخصوص است

رئیس دانشکده علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد تاکید کرد: ساختمان فعلی دانشکده علوم تربیتی این دانشگاه بسیار قدیمی است و سابق بر این کاربری مهدکودک داشته است که به تدریج با توجه به این‌که تغییر کاربری داده است گسترده‌تر شده است که از ریاست دانشگاه می‌خواهیم فکری به حال این وضعیت کنند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، سید امیر امین‌یزدی امروز در جلسه هم اندیشی هیات رئیسه دانشگاه فردوسی مشهد با اساتید دانشکده‌های علوم اداری اقتصادی، علوم تربیتی و تربیت بدنی این دانشگاه گفت: با توجه به این‌که دانشجویان این دانشکده جزو دانشجویان خبره دانشگاه محسوب می‌شوند؛ بنابراین نیاز است که ما بر اساس نیاز آنان یک سری اهداف را دنبال کنیم.

 

وی با اشاره به این‌که تبدیل کلینیک دانشکده به یک پلی‌کلینیک مجهز یکی از اهداف دانشکده است، افزود: تا کنون طرح این پلی‌کلینیک داده شده و پیش بینی‌های لازم صورت گرفته که امید است با همکاری دانشگاه بتوانیم هر چه سریع‌تر این امر را محقق کنیم.

 

رئیس دانشکده علوم تربیتی دانشگاه فردوسی مشهد ادامه داد: رشته‌های برنامه‌ریزی درسی، روانشناسی و سایر رشته‌هایی که در این دانشکده تدریس می‌شوند در سطح جامعه بسیار کارساز هستند؛ بنابراین باید با عنوان کالج دانشگاه آن‌ها را توسعه دهیم که با رفع مشکلاتی که در حال حاضر وجود دارد امید است بتوانیم این توسعه را مد نظر قرار دهیم.

 

امین‌یزدی ضمن بیان این‌که چنانچه دانشکده بخواهد به اهداف بلند مدت خود نائل آید نیازمند یک سری تغییرات است، تصریح کرد: ساختمان فعلی دانشکده علوم تربیتی بسیار قدیمی است و سابق بر این کاربری مهدکودک داشته است که به تدریج با توجه به این‌که تغییر کاربری داده است گسترده‌تر شده است که از ریاست دانشگاه می‌خواهیم فکری به حال این وضعیت کنند.

 

وی ضمن تاکید بر این‌که رشته‌هایی مانند روانشناسی دپارتمان و آزمایشگاه خاص خود را می‌طلبند، گفت: یکی از نیازهای دانشکده تامین نیروی انسانی است به طور مثال در حال حاضر بسیاری از نیروهای دانشکده در حال بازنشستگی هستند که باید به زودی دانشگاه تامین نیروی انسانی را مد نظر قرار دهد به ویژه در حوزه آموزشی.

 

توجه به سلامت منابع نیروی انسانی دانشگاه را سریع‌تر به اهداف خود خواهد رساند

 

در ادامه طاهری، رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد، برگزاری چنین نشست‌هایی را نشان از دنبال کردن یک رویکرد مشارکتی در بین هیات رئیسه دانشگاه دانست و گفت: یکی از ویژگی‌های بارز دانشگاه فردوسی مشهد داشتن سند چشم انداز است که توجه به این سند خواهد توانست دانشگاه را سریع‌تر به اهداف مد نظر برساند.

 

وی افزود: یکی از مسائلی که در این سند مورد غفلت مانده است توجه به سلامت و تندرستی منابع نیروی انسانی است که چنانچه به این مسئله توجه ویژه‌ای صورت پذیرد دانشگاه را زودتر به اهداف خود خواهد رسانید.

 

رئیس دانشکده تربیت بدنی دانشگاه فردوسی مشهد ضمن طرح این پیشنهاد که هر چه سریع‌تر باید سند راهبردی برای همه دانشکده‌ها فراهم آید تا این سندها باعث شوند دانشگاه به سند چشم انداز خود یعنی در نظر گرفتن قله 512 نائل آید، تصریح کرد: دانشگاه باید یک بازنگری جدی در رابطه با تک معاونه بودن دانشکده‌ها انجام دهد؛ زیرا گستره کاری وسیع و تعداد معاونت در دانشکده‌ها اندک است؛ بنابراین یک معاون نخواهد توانست در تمامی جلسات حضور یابد و به همه مسائل اشراف داشته باشد.

 

طاهری با بیان این‌که در هر دانشکده حداقل دو معاون نیازمند است، خاطرنشان کرد: متمرکز شدن تمامی کتابخانه در یک کتابخانه مرکزی نیز مشکلاتی را ایجاد کرده است که امید است معاونت پژوهشی در این رابطه تدبیری بیندیشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار