آخرین اخبار:
کد خبر:۳۷۸۳۰۵
تقدیر از عوامل سریال «پرده نشین» در دانشگاه امام صادق(ع)؛

حسینی: «پرده نشین» نقطه عطفی برای مجموعه‌های تلویزیونی تراز انقلاب اسلامی و رسانه دینی است

کارشناس فرهنگ و رسانه و عضو هیئت علمی دانشکده ارتباطات دانشگاه صدا و سیما گفت:سریال «پرده نشین» را می‌توان پرده نشین را نقطه عطفی برای مجموعه‌های تلویزیونی تراز انقلاب اسلامی و رسانه دینی دانست.

به گزارش خبرنگار دانشگاه «خبرگزاری دانشجو»، به همت بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام، نشست نقد و بررسی و تقدیر از عوامل مجموعه تلویزیونی «پرده‌نشین»، سه شنبه نهم دی ماه با حضور «دکتر سید بشیر حسینی» کارشناس فرهنگ و رسانه و عضو هیئت علمی دانشگاه صدا و سیما، «سید محمود رضوی» تهیه کننده ، «بهروز شعیبی» کارگردان و جمعی از بازیگران سریال برگزار شد.


در ابتدای مراسم ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام حسن عسکری علیه السلام و پخش فیلم کوتاه «پدر مهربان ما»، از عالم فقید مرحوم  آیت الله مهدوی کنی رییس سابق مجلس خبرگان و دانشگاه امام صادق علیه السلام که چندی پیش در اثر عارضه قلبی دار فانی را وداع گفتند یاد شد.


در ادامه برنامه دکتر سید بشیر حسینی، کارشناس فرهنگ و رسانه و عضو هیئت علمی دانشکده ارتباطات دانشگاه صدا و سیما ، ضمن تقدیر ویژه از عوامل این مجموعه پرمخاطب تلویزیونی ، به بیان توضیحاتی پیرامون رسانه دینی و نوآوری‌های خلاقانه مجموعه تلویزیونی پرده نشین پرداختند و تاکید کردند که می‌توان پرده نشین را نقطه عطفی برای مجموعه‌های تلویزیونی تراز انقلاب اسلامی و رسانه دینی دانست.


سپس مراسم پرسش و پاسخ و نقد و بررسی مجموعه با حضور سید بشیر حسینی کارشناس برنامه ، سید محمود رضوی تهیه کننده ، بهروز شعیبی کارگردان ، و جمعی از بازیگران از جمله مهران رجبی ، هومن برق نورد و محسن کیایی به روی صحنه در فضایی صمیمی و دوستانه با دانشجویان دانشگاه امام صادق علیه السلام برگزار شد.


در پایان مراسم نیز  هدایایی از سوی دفتر بسیج دانشجویی دانشگاه امام صادق علیه السلام به دست سید محمد حسین هاشمی گلپایگانی ، فرمانده بسیج دانشجویی به رسم یادبود به میهمانان مراسم اهدا شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار