کد خبر:۳۷۸۶۸۷
مطیعی در گردهمایی معاونان دانشجویی:

بدهکاران صندوق رفاه دانشجویی در زمره بدهکاران بانکی کشور قرار بگیرند/ عکس گل به جای تعهد محضری یک دانشجو

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم با بیان اینکه باید با تقویت مکانیزم‌ها، وصول مطالبات صندوق از دانش‌آموختگان قبلی را آسان‌تر کنیم، گفت: باید بدهکاران صندوق رفاه در زمره بدهکاران بانکی کشور قرار بگیرند.

به گزارش گروه دانشگاه «خبرگزاری دانشجو» ناصر مطیعی رئیس این صندوق در گردهمایی معاونان دانشجویی و مدیران تربیت بدنی دانشگاه‌های منطقه 7 کشور اظهار کرد: بحث وام دانشجویی پر رونق است و فشار زیادی از سوی دانشجویان برای اینکه زیر چتر این وام‌ها قرار بگیرند بر این صندوق وارد است.

 

وی افزود: در حوزه وام شهریه، حدود 2هزار و 500 میلیارد تومان تقاضای وام در دانشگاه‌های دولتی، پیام نور، آزاد، علمی کاربردی و فنی حرفه‌ای وجود دارد که همه معتقد هستند سهمیه شان کم است که البته درست می‌گویند.

 

رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: در سال گذشته 128.6 میلیارد تومان اعتبار مصوب وام شهریه بوده که 70 درصد آن اختصاص پیدا کرده است، اما امسال این رقم به 89 میلیارد تومان رسیده که اگر مانند سال گذشته 70 درصد آن اختصاص پیدا کند حدود 63 میلیارد تومان بیشتر نمی‌شود.

 

مطیعی با بیان اینکه بودجه صندوق رفاه دانشجویی برای سال آینده با صفر درصد رشد بودجه بسته شده است، عنوان کرد: باید واقعیت‌های دانشجویی مطرح تا تغییری حاصل شود؛ با توجه به گفته‌های معاونت راهبردی 6هزار میلیارد تومان بودجه امسال دولت نسبت به قبل انقباضی است و گفته می‌شود همین که بودجه تخصیص یافته به صندوق کاهش پیدا نکرده به دلیل این است که مورد عنایت ویژه هستید.

 

وی با بیان اینکه باید با تقویت مکانیزم‌ها، وصول مطالبات صندوق از دانش آموختگان قبلی را آسان‌تر کنیم، عنوان کرد: باید بدهکاران صندوق رفاه در زمره بدهکاران بانکی کشور قرار بگیرند، متاسفانه وقتی پرونده‌های وام سال‌های گذشته را می‌بینیم یک دانشجو به جای تعهد محضری عکس گل اسکن کرده است.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار