باید سوابق اجرايي-مديريتي دانشجو مورد ارزيابي قرار گيرد
طيبه صفايي در گفتوگو با خبرنگار سياسي «شبكه خبر دانشجو»، با اشاره به اينكه روز يكشنبه به طور رسمي وزراي پيشنهادي رئيس جمهور به نمايندگان معرفي مي شوند و سوابق اجرايي، مديريتي و تجارب كاري آنان در اختيار ما قرار مي گيرد، اظهار داشت: در كميسيون هاي تخصصي وزراي معرفي شده و برنامه هاي كاري آنها مورد بررسي قرار مي گيرد.
وي با بيان اين مطلب كه پس از بررسي وضعيت وزرا در كميسيون هاي تخصصي، مجمع نمايندگان تهران نيز بر اساس شاخصه هاي مدنظر افراد پيشنهادي را مورد بررسي قرار مي دهد، گفت: راي اعتماد مجلس به وزرا بستگي به توانايي ها و تجارب افراد معرفي شده دارد.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس در خصوص گزينه هاي پيشنهادي براي وزارتخانه علوم و آموزش و پرورش اظهارنظر نكرد و گفت: از آنجا كه رزومه اي از هيچ كدام از وزرا در دست نيست، نمي توان به راحتي اظهارنظر كرد.
صفايي ادامه داد: كامران دانشجو، گزينه پيشنهادي رئيس جمهور براي وزارت علوم دولت دهم از سوابق خوبي برخوردار است، اما با اين حال بايد سوابق اجرايي، مديريتي، شهامت و جسارت و برنامه هاي وي در خصوص اين وزارتخانه مورد بررسي قرار گيرد.
نماينده تهران، ري، شميرانات و اسلامشهر خاطرنشان كرد: ملاك ما براي ارزيابي وزراي علوم و آموزش و پرورش، برنامه هاي آنها براي رفع دغدغه هاي مقام معظم در عرصه پژوهش و تحولات بنيادين در آموزش و پرورش است.
وي ميزان شناخت وزرا از مجموعه هاي زيرنظر را در راي اعتماد مجلس به آنها مهم دانست و گفت: برخورداري از توان مديريتي، ميزان نقد پذيري و تعامل آنها با مجلس از ديگر شاخصه هايي است كه در بررسي وزرا لحاظ خواهد شد.
صفايي تاكيد كرد: مجلس با انصاف و عدالت، همچنين با مد نظر قرار دادن شاخصه ها به نمايندگي از آحاد ملت منصفانه وزراي پيشنهادي را مورد ارزيابي قرار مي دهد.
عضو كميسيون آموزش و تحقيقات مجلس تصريح كرد: اميدواريم افراد معرفي شده واجد شرايط وزارت بوده و بتوانند راي اعتماد بالاي مجلس را كسب كنند تا هرچه سريعتر دولت دهم برنامه هاي كاري خود را آغاز كند./انتهاي پيام/