کد خبر:۳۷۹۴۱۸
معاون وزیر نفت خبر داد:

شتاب روند خودکفایی تولید بنزین با افزایش تولید در پالایشگاه اصفهان

مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به افزایش تولید بنزین پالایشگاه اصفهان گفت:  امیدواریم تا قبل از راه اندازی طرح ستاره خلیج فارس به خودکفایی در تولید و تامین بنزین دست یابیم.  
شتاب روند خودکفایی تولید بنزین با افزایش تولید در پالایشگاه اصفهان

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از شانا، عباس کاظمی مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی با اشاره به افزایش تولید بنزین پالایشگاه اصفهان در روزهای اخیر گفت: در صورت افزایش تولید بنزین پالایشگاه بندر عباس در اوایل سال آینده، امیدواریم تا قبل از راه اندازی طرح ستاره خلیج فارس به خودکفایی در تولید و تامین بنزین دست یابیم.  
 
کاظمی با بیان اینکه با افزایش ظرفیت تولید بنزین کشور، واردات نیز بطور متوسط در سطح ۴، ۵ میلیون لیتر در روز باقیمانده است، تصریح کرد: طرح افزایش ظرفیت و کیفیت پالایشگاه بندر عباس تا خرداد ماه سال آینده بهره برداری و موجب جهش چشمگیری در تولید بنزین کشور می‌شود.  

 پالایشگاه اصفهان در روزهای اخیر ظرفیت تولید بنزین خود را از حدود ١١، ۵ میلیون لیتر در روز به روزانه ١٣. ٧ میلیون لیتر افزایش داده است.  
 
این افزایش تولید که هم اکنون در مرحله آزمایشی است، از اواخر هفته بطور کامل عملیاتی می‌شود. این افزایش تولید شامل بنزین معمولی، بنزین سوپر و بنزین یورو ۴ است. 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار